przez Grave w 25 Kwi 2011, 14:56
Witam, mam pewien problem, a dokłaniej pytanie. Postanowiłem pomóc łowcy w odnalezieniu jego rodowego karabinu. Ide do Dziczy, zabijam najemników, dochodze do miejsca gdzie strącili helikopter, ola boga ola boga pomoż nam stakerze, zabijam wszystkich najemników i z przeszukuje ciała. Przy jednym z nich znalazłem RPG i dwie rakiety. Zabrałem i myślać ,że i tak mi się nie przyda sprzedałem towarzyszowi Krugowa. Gadam z Krugowem, zgadzam się na osłanianie jego, i gdy już miałem ruszać, słysze wystrzał rakiety. To kumpel jajogłowy zabił jednego najemnika z rpg. oddalam się troche po czym słysze znowu rakietnice i pokazuje mi ,że Krugow zszedł i zadanie niewykonane. Zabijam najemników ide w strone doktorka. Nie dość ,że tamten zabił doktorka to jeszcze siebie (kolejny powód dlaczego jajogłowi nie powinni nosić broni) . Zabrałem wszystko z doktorka, i wróciłem do Baru. Pednrive oddałem Barmanowi, ale do czego jest ten bloker psioniczny? Mam iść do Jantaru go oddać Naukowcom czy co?
"-You heard that? -What? -Destiny! -Dude... What the hell are you smoking?"Zapraszamy na Wojny Frakcji! Komedia, Sensacja, Kryminał! Wszystko tutaj!