Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Wszedlem sobie dzis do czerwonego lasu. Powitaly mnie sily monolity i... wytresowane niby psy ktore atakowaly tylko mnie. Moje pytanie jest takie, czy na tej mapie jest wiecej takich potworkow, ktore atakuja tylko mnie?
Tak. Jeśli chodzi o Monolit - w jakiś sposób zwierzęta są w sojuszu z Monolami.
Czy piesków jest więcej? Jasne. W szczególności - i głównie tam - w lesie.
Ja zginalem po raz 1 w tej grze, wlasnie w Czerwonym Lesie przez pieski. Polowe wachy zbily mi sily Monolitu, ktore potrafia sie cholernie szybko zoorganizowac, troche wachy stracilem przez promieniowanie ktore mnie wita na starcie no i pieski mnie finalnie wykonczyly. Las sie zapowiada milo. Czy uzywanie artefaktow cos mi da, czy promieniowanie jest tak duze, ze niewazna jest ilosc arte.?
Po pierwsze- zwierzaki mnie gryza, a trup jednego ktorego zabilem raczej nie chcial zniknac . Po drugie wiem jaki ma zwiazek Monolit ze zwierzakami. Spisek masonow i atykatolickich mediow .
Zapewne napotkałeś w tym lesie Czarnobylskiego Nibypsa. Pojawia się on dość rzadko, ale najczęściej jest go spotkać właśnie w Czerwonym Lesie. Jeżeli dobrze pamiętam to jest on białej sierści i wytwarza on jakby swoje duchy, które zadają takie same obrażenia jak on sam, tylko giną już po 1 strzale ( pękają jak mydlane bańki ). Jest go naprawdę trudno rozróżnić bo i duchy i sam mutant wyglądają niemal identycznie.