Matrix Strefa14 napisał(a):A jak długo trwa ten spadek? bo ja osobiście stawiałbym na to że procesor po prostu nie wyrabia i spróbuj dać mu trochę czasu na przetworzenie wszystkiego. U mnie pamiętam ze też nie raz byku takie spadki które czasem trwały nawet kilka minut ...
1920razor napisał(a):Sprawdź, czy na oświetleniu statycznym masz też takie spadki, bo dam sobie głowę urwać że to przez to, choć mogę się mylić Witam na forum
suchy1280 napisał(a):witam, może reinstal gry, odinstaluj poczyść w rejestrze w dokumentach w program files restart kompa i instal od nowa
caleb59 napisał(a):Jeśli Twoja karta jest w wersji na AGP to KONIECZNIE wywal zabugowane sterowniki Catalyst 10.12 bo to one są winowajcą - ostatnie STABILNE sterowniki dla kart ATI na AGP to Catalyst 10.10 i tych trzeba się trzymać... Od wersji 10.11 zaczęły się cyrki - bynajmniej u mnie i u kilkunastu osób jeszcze zaczął występować BSOD o treści błędu wskazującego na plik sterownika ati2dvag.dll - po powrocie na 10.10 wszystko wróciło do normy...
Natomiast jeśli Twoja karta to układ PCI-E wtedy sprawdź temperatury bo symptomy wskazują na przegrzewanie się któregoś z podzespołów...
caleb59 napisał(a):...bo następnym razem szukaj pomocy gdzie indziej i nie zawracaj nam gitary...
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości