Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Witam To mój pierwszy post Mam pytanko,czy jest możliwość "wrzucenia" tekstur (otoczenie,budynki,drzewa;itp.) z CS'a do SHOC'a? PS.Użyłem opcji szukaj...i nic. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Nie ma takiej opcji i nigdy nie bylo... Wprawdzie mozna cos tam eksperymentowac z modelami broni ale nie zawsze bron taka wyglada w SoC jak powinna (np. VSS Vintorez)...
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |
Huh...udało się "zmienić" teksturkę drogi (asfalt?) na tę z CS'a.Niestety większość nazw tekstur z CS'a nie pokrywa się z tymi z ShoC'a. Podmieniłem "teksturkę" broni (Ak74 i mp5) na tą z Cs"a i mam wrażenie że wygląda to lepiej;być może moje wrażenie jest spowodowane przekopywaniem się przez wszystkie teksturki . PS.Czy ktoś z moderów ma pojęcie za co odpowiadają rozszerzenia THM(?) obecne w CS'ie?