Problem z grą - Kryjówka Streloka

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Problem z grą - Kryjówka Streloka

Postprzez WojaS w 15 Lut 2009, 15:40

Skoro już zdobyłeś informacje od Kreta o schowku, to po co Ci on jest dalej potrzebny ??
Awatar użytkownika
WojaS
Kot

Dołączenie: 22 Sty 2009, 21:50
Ostatnio był: 14 Sie 2010, 18:33
Miejscowość: Sz-n
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem z grą - Kryjówka Streloka

Postprzez dragon22 w 27 Mar 2009, 19:14

Jacsinta napisał(a):ja mam to samo ...ratuje kretowi zycie i uciekamy pod drzewa przy kanale, pytam sie kreta .. potem wchodze do kanalu i rozwalam wszystkich ... ale gdy wychodze z kanalu to kret biegnie znowu do tej fabryczki i go zabijaja ?? - co robic ??

Na to nic nie poradzisz.To bug, którego patche nie poprawiają.Wkurzający- zgadzam się
Ropasiak35 napisał(a):E tam.... . Mi zabili kreta i co? Mogłm dać dalej fabułe czemu? Przeszukując jego rzeczy dostałem właśnie info o kryjówce. Nawet jak ci zabiją Kreta to i tak możesz dać fabułę dalej.
Ropasiak35 napisał(a):Mi zabili kreta i co? Mogłm dać dalej fabułe czemu? Przeszukując jego rzeczy dostałem właśnie info o kryjówce. Nawet jak ci zabiją Kreta to i tak możesz dać fabułę dalej.

Masz dwa błędy ortograficzne- "mogłm" i "ci"
Zgadzam się z tym ropasiak 35.Zabicie kreta i brak info od niego nie wpływa na zmianę gry.Do schowka mozna wejść samodzielnie i też masz dalej fabułę ze Strielokiem
DarkBasic9 napisał(a):Dobrze jest też po rozmowie zabić Kreta, ponieważ ma unikatową broń.
Może ma unikatową broń, ale to tylko walker na inne naboje 9/18 mm.Chyba dla takiej broni nie ma co zabijać człowieka, który jest niewinny.Ale to juz sprawa indywidualna. :D
Pozdrawiam all :P :P
Dobra broń nie wystarczy.Bez celnego oka tylko wariat wybiera się do Zony
Uwaga.Pojawił się kolejny rozdział powieści pod tytułem "zły cień"- trzy rozdziały.Proszę o komentarze i oceny rozdziałów
Awatar użytkownika
dragon22
Stalker

Dołączenie: 11 Mar 2009, 12:15
Ostatnio był: 21 Kwi 2009, 19:29
Miejscowość: Czerwony las
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 1

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości