Witam!
Otóż mam baaaardzo poważny problem, który nie pozwala mi dokończyć gry. Mianowicie chodzi o ostatni poziom, czyli teren Elektrowni. Gra się ładuje po przejściu poziomu z panem, który opowiada historię i proponuje przyłączenie się do świadomości 'z' czy jakoś tak, wybrałem "nie" i gram dalej, gra się ładuje i wychodzę na teren Elektrowni, niedaleko samego sarkofagu. Niestety tu zaczynają się problemy, nie mogę dalej iść z powodu nagłego spadku wydajności do.. 2 FPS lub nawet gorzej
co ciekawe na innych poziomach nie miałem takich problemów, wydajność sięgała 25,45 FPSów. Drugą ciekawostką jest to, że wydajność spada jeśli spojrzę w pewne miejsce (patrz - screeny), spadek FPSów jest też, gdy zaczynam strzelać (być może utrata wydajności jest powiązana z rozbłyskami lub czymś co generuje oświetlenie w grze?
)
Wklejam screeny
gdy nie ma spadku wydajności:
spadek FPSów
konfiguracja komputera:
Win XP
AMD Sempron 3000+
Radeon X1650 512Mb (Catalyst 8.2)
1,5Gb RAM
80+40 Gb HDD
Stalker 1.0004
Float32, Endurance, SHARPER, Stalker Skies. Wątpię, że to wina modów, bo próbowałem również bez nich i to samo
Gdy zmienię jakość grafiki jest to samo, jedynie na najniższych detalach (wszystko powyłączane) jakoś idzie grać lecz też są problemy
Może ktoś miał coś podobnego i wie jak to rozwiązać? proszę o pomoc.