przez Alien* w 30 Wrz 2007, 16:30
Witam , mam pewnien problem z misja , a zwlaszcza z kolesiem Kretem , problem jest taki ze ja i krecik siedzimy pod jakims drzewkiem zeby sie skryc bo nadciagaja oddzialy specjalne ( wojsko ) , pytam sie Kreta czy czegos niewiem o tym ziomku ktorego chce zabic nie pamietam jak on tam mial , Kret mi mowi abym zeszedl na dol pod ziemie i tam szukal czegos , dobra ok zszedlem tam wybilem wszystkich obszedlem wsztko jeszcze raz dokladnie i nic niema , wrucilem sie znowu do Kreta a on mowi " Stalkerzy Pomocy " i nagle Krecik gdzies biegnie oczywiscie ja zanim , i to najbardziej mnie wnerwia biegnie na pierwszy ogien a odrazu wojsko go zabija , tych kolesi z wosjka jest conajmiem z 10 w jednego trzeba wpakowac przynajmniej caly magazynek , i gdy go zabija pisze misja nie udana ,( uratuj kreta) i niewiem co dalej robic czy ten Krecik ma byc zabicty czy co czy musze go ochraniac ale to jest naprawde trudne jak mam odrazu wybic 10 kolesi i to jeszcze wojsko , naprawde jest ciezko i niewiem co robic , ?? help prosze o jak najszybsza odpowiedz !! dzieki z gory