[S.T.A.L.K.E.R. Priboi Story]

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Re: [S.T.A.L.K.E.R. Priboi Story]

Postprzez Shaockgun w 26 Gru 2008, 17:05

Wassilij Zaitsev napisał(a):Jak jest na początku ten koleś (chyba najemnik) to on ma kod do drzwi.

Jeżeli po prostu nie wiesz, albo nie jesteś pewien, to nie pisz. Trup leżący pośród poprzewracanych szafek na początku (który wygląda jak stalker, z resztą) nie ma nic przy sobie, a w plecaku leżącym za nim są tylko papiery, w których nie ma nic o kodzie do drzwi.
"Stoi żołnierz na warcie i myśli uparcie:
Co lepsze - dupa, czy żarcie?
I dupa jest dobra,
I dobre jest żarcie,
Ale przeje*ane jest stać na warcie"
Awatar użytkownika
Shaockgun
Stalker

Dołączenie: 22 Sie 2008, 11:31
Ostatnio był: 01 Gru 2019, 18:19
Miejscowość: z Zadupia Galaktyki
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 11

Reklamy Google

Postprzez Raven422 w 26 Gru 2008, 23:01

Shaockgun... a nie łaska tak jak napisałem, przjerzeć wcześniejsze strony tematu i poszukać tam kodu >_<? Jeśli AZ tak ci się niechce lawirowac po forum to zajrzyj do PDA :F. Tam powinno być.
Awatar użytkownika
Raven422
Tropiciel

Dołączenie: 21 Cze 2008, 19:20
Ostatnio był: 28 Wrz 2016, 13:35
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 20

Postprzez szm w 27 Gru 2008, 00:09

Mógłby ktoś podzielic się kodami do laboratorium w Dolinie na wersje 1.1 . Mam kilka kodów ale nie działają :D
NA KOWNO!
Awatar użytkownika
szm
Ekspert

Dołączenie: 16 Wrz 2008, 18:39
Ostatnio był: 22 Wrz 2024, 15:29
Miejscowość: Ciemnogród k. Moherowa Wielkiego.
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 163

Postprzez Messiah w 27 Gru 2008, 14:39

Priboi dziwny jest. W oóle OCB? Mam znaleźć jakieś dokumenty niby w x18 w dolinie. No to idę tam, przeszukuję bardzo dokładnie teren, ale nie wchodzę do pierwszych drzwi bo nie mam kodu.....dochodzę do jakiegoś pokoju, a tam jest skrzynka, otwieram a w środku napisane, że w tym lab. pracował koleś którego w SoC broniliśmy przed najemnikami w Dziczy, i że jest on niby nad jeziorem jantar (w tamtejszym lab. też byłem i nic ciekawego oprócz ciała jakiegoś zioma nie było)
Dobra, postanawiam chwilę zaczekać..... do 1 drzwi nie mogę się dostać, bo brak kodu....na szczęście jest trick z gausem.... lae w tej roli doskonale sprawdza się AK-47. Wchodzę. Na tym piętrze nic ciekawego nie ma oprócz armii poltigreistów (nie wiem jak się to pisze), no i snorków-zboczeńców. Dobra. Wchodzę do drugich drzwi )ak-47...) tam, podobnie jak w oryginale, supermegawyjebanywkosmos poltigreist, który szybko pada....wchodzę do pokikum, a tam leży coś co wygląda jak detektor, a nosi nazwę "jakieś urządzenie" i opis w stylu "urządzenie szyfrujące". Nic z nim nie mogę zrobić. Wyjść się nie da bo trick z AK nie działa w drugąstronę....

Skąd wziąć te kody? WIem, że Cristo je podał, ale większy fun znaleść je w grze.... dzienx
Awatar użytkownika
Messiah
Tropiciel

Dołączenie: 20 Sie 2008, 20:44
Ostatnio był: 22 Lip 2013, 23:47
Miejscowość: Łódź
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 3

Postprzez szm w 27 Gru 2008, 17:39

Ja ma trzy kody i żaden nie działa :D W PDA Dezodorka jest jakiś kod tylko aby je dostać trzeba tego Dezodorka ukatrupić .
NA KOWNO!
Awatar użytkownika
szm
Ekspert

Postprzez ToK w 30 Gru 2008, 15:53

Shaockgun i szm:

właśnie taka tu pomoc... zaraz jeden z drugim mądrala (pewnie Raven422, albo Zaitsev napisze , że kod to 02G3 i że go już podawał parę miesięcy temu i sobie szukajcie, ale zapomni dodać, że on jest z wersji 1.0, a nie 1.1...

poczytajcie sobie ten temat od strony 27... tez miałem te problemy... krew mnie w końcu zalała i odpuściłem granie w Priboy'a
ToK
Kot

Dołączenie: 04 Wrz 2008, 21:19
Ostatnio był: 18 Maj 2009, 22:17
Kozaki: 0

Postprzez Dymitr Izotop w 30 Gru 2008, 20:17

C:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\gamedata\config\text\pol
string_table_enc_codes
otwieramy notatniczkiem.
"mod się robi, oj jak ciężko się robi, o Jezu, Bożesztymój - ale raczej nie powstanie nigdy"
P77
Awatar użytkownika
Dymitr Izotop
Modder

Dołączenie: 09 Wrz 2008, 21:16
Ostatnio był: 24 Gru 2021, 20:37
Frakcja: Grzech
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 52

Re: Priboi Story - Problemy i pytania

Postprzez dawram w 03 Sty 2009, 00:00

SOS! Mam zadanie do wykonania - znaleźć książkę genetyczną, która znajduje się gdzieś za zamkniętymi drzwiami w Dolinie Mroku. Kumam gdzie to może być, ale za chiny ludowe nie mogę znaleźć kodu do tych zamkniętych drzwi Pomóżcie!!!
Mam wersję V.1.1 fix2

EDIT:

Sorry pomyłka,dziękuję za konstruktywną uwagę.

Nie pisz posta pod postem. Od czego jest edytuj? - C16
dawram
Kot

Dołączenie: 07 Lut 2008, 22:05
Ostatnio był: 05 Sie 2018, 17:05

Postprzez Shaockgun w 03 Sty 2009, 18:12

Hi,
chciałbym niestety znów rozgrzebać problem z X-18. Otóż, po zebraniu dokumentów z Baru i Agropromu, kieruje się do Doliny Mroku - "Znajdź dokumenty #1 o UHSF". Biegnę do X-18 i odnajduję w plecaku za trupem (tam gdzie te pozwalane szafki) te papiery. No i pojawia się problem, wraz z nowym zadaniem - "Znajdź dokumenty #1 o UHSF". W opisie coś napisali o szalonym facecie, który uciekł przez jakiś szyb i zdjęcie - i gdzie jest ta miejscówka?! Nie mam kodu do pierwszych drzwi w X-18, przeczesałem całą Dolinę Mroku i dupa blada. Co mam robić, do jasnej ciasnej? W Barze nikt nic nie wie, no to poszedłem do Jantaru. Ale moje pytanie brzmi nadal: co mam teraz robić? Jaki jest klucz do pierwszych drzwi w labx18 i gdzie go znaleźć? Łat a fak?
"Stoi żołnierz na warcie i myśli uparcie:
Co lepsze - dupa, czy żarcie?
I dupa jest dobra,
I dobre jest żarcie,
Ale przeje*ane jest stać na warcie"
Awatar użytkownika
Shaockgun
Stalker

Dołączenie: 22 Sie 2008, 11:31
Ostatnio był: 01 Gru 2019, 18:19
Miejscowość: z Zadupia Galaktyki
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 11

Postprzez Mike w 10 Sty 2009, 21:05

Porozmawiaj z Voroninem z Powinności, znajdziesz go w Barze. On przekieruje Cię do Sacharowa do Jantaru, potem idziesz do X16 i szukasz ciała Krugłowa.
Awatar użytkownika
Mike
Kot

Dołączenie: 06 Sty 2008, 12:58
Ostatnio był: 02 Sie 2010, 18:22
Ulubiona broń: Vintar BC

Postprzez szm w 10 Sty 2009, 21:44

Znowu mam problem z Priboiem :/ Gram w wersje 1.1 . Po sforsowaniu drzwi w X18 musze znalezc papiery o Martwym Mieście . Szukam po całym laboratorium i nic . Znalazłem jedynie dokumenty dotyczace mutacji . Po przechwyceniu tychże w zadaniach dalej pisze że musze znalezc papiery z infem o Martwym Mieście :/ To zadanie jest na czas :mad: Byłbym wdzięczny za każdą pomoc .

Pozdro
NA KOWNO!
Awatar użytkownika
szm
Ekspert

Postprzez Mike w 10 Sty 2009, 21:50

Papiery o Martwym Mieście znajdują się na samym początku X18. Zaraz po wejściu kierujesz się w prawo gdzie za szafkami znajduje się plecak z właśnie tymi dokumentami.
Awatar użytkownika
Mike
Kot

Dołączenie: 06 Sty 2008, 12:58
Ostatnio był: 02 Sie 2010, 18:22
Ulubiona broń: Vintar BC

PoprzedniaNastępna

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości