-CRISTO- napisał(a):Ahh, sorki. Pomyliło mi się z Czerwonym Lasem. A więc...
Pierwsze Drzwi w X-18 : 36321
Nie będzie też tak, że podam oba kody. Trzeba radzić sobie samemu.
Od razu mówię - jeśli nie masz drugiego kodu, nie wpisuj tego co podałem!
mathus92 napisał(a):To chociaż podpowiedzcie gdzie są te kody bo się doszukać nie mogę ;]
MeZZerschmitt napisał(a):Ja mam pytanko, jak idą postępy ze spolszczeniem?
Kiedy siedzimy w aucie, bandyci, potrafią przechodzić obojętnie jakby nas nie widzieli, a jak już zobaczą to biegają jak debile i nie wiedzą co zrobić, bo w aucie trudno jest mnie zabić. Ale to chyba ogółem błąd całej gry
U mnie osobiście kiedy za pomoca transportera opancerzonego szturmowałem baze wolności(czyt. rozjeżdzałem) strzelali do mnie nawet zanim ich rozjechałem
Bug jest zaraz w 1 lokacji za posterunkiem zolnierzy lezy cialo w nim jest harmonijka i cos o nazwie "bolt" i gdy to nacislem wywalilo mnie do windowsa ; p
Właśnie. Sidorowicz. Czy w ogóle można go spotkać? Bo zostawił tylko list
I jeszcze jedno. Zauważyłem, że jest nowa lokacja, tylko nie wiem, jak się tam dostać. Chociaż z której lokacji, bo z magazynów wojskowych, przez obóz merców się nie da
gdy obóz stalkerów w Kordonie zaatakowali bandyci/najemnicy (nie przyglądałem się zbytnio), czyli nagle wszyscy zaniemogli stojąc w miejscu z wyjętymi brońmi i nawet do nich odezwać się nie idzie. Raz tak koleś (wojskowy) mi zagradzał drogę to go ciachnąłem z noża. Nikt się nie kapnął, wojskowi nadal przyjaciele. Potem idę potępić bandytów, wracam i wojskowi neutralni. Błąd moda, czy oni mają późny zapłon, że jeden z nich nie żyje? No i te roślinki w obozie stalkerów w Kordonie. Ile razy ja już tam kogoś wozem potrąciłem, bo za krzaczkiem ktoś stał
Ale czy wiadomo coś bliżej o dacie wydania Patcha 2.0?
Właśnie jestem na Forum i nie widzę nić oficjalnego.
Patch zostanie wydany, kiedy będzie gotowy.
-CRISTO- napisał(a):Pozostaje nam czekać na wersję 3.0 - dlaczego? Każdy chyba wie...
- - - - -
Tak BTW... Ile będzie zajmować Patch 2.0, a ile (tak w przybliżeniu) 3.0 - jeśli można spytać?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości