MatiSk8 napisał(a):Witam!
Mam pewiem problem w Clear Sky. Mianowicie zdobyłem granatnik do AK. AK również mam, ale nie idzie zamontować granatnika.
Byłem u technika i wiem, że trzeba zamontować montaż na lufie. Jednak kiedy próbuję to zrobić, pojawia mi się napis, że "Ta część została już ulepszona". Moje AK ulepszałem tak, abym miał jak najlepszą celność.
A więc jak mam zamontować ten granatnik.
Idaho napisał(a):MatiSk8 napisał(a):Witam!
Mam pewiem problem w Clear Sky. Mianowicie zdobyłem granatnik do AK. AK również mam, ale nie idzie zamontować granatnika.
Byłem u technika i wiem, że trzeba zamontować montaż na lufie. Jednak kiedy próbuję to zrobić, pojawia mi się napis, że "Ta część została już ulepszona". Moje AK ulepszałem tak, abym miał jak najlepszą celność.
A więc jak mam zamontować ten granatnik.
W CS'a dużo nie gram, ale z tego co pamiętam ulepszasz albo na celność, albo na szybkostrzelność. Punkt montażowy do podwieszanego granatnika jest w tym czego nie wybrałeś, czyli upgrade na taki szturmowy charakter (power i szybkostrzelność), nie jak wybrałeś na "snajperskość" (celność, odrzut, stabilność toru lotu). A upgrade możesz zrobić albo-albo. Chyba, że się mylę, to mnie ktoś popraw ;P
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości