Granatnik i bandyci

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Granatnik i bandyci

Postprzez MatiSk8 w 11 Lip 2009, 23:32

Witam!
Mam pewiem problem w Clear Sky. Mianowicie zdobyłem granatnik do AK. AK również mam, ale nie idzie zamontować granatnika.
Byłem u technika i wiem, że trzeba zamontować montaż na lufie. Jednak kiedy próbuję to zrobić, pojawia mi się napis, że "Ta część została już ulepszona". Moje AK ulepszałem tak, abym miał jak najlepszą celność.
A więc jak mam zamontować ten granatnik.

I jeszcze jedna sprawa.
Będąc w bazie Stalkerów w Agropromie, zostałem zaatakowany przez bandytów. Zabiłem paru i pogorszyły mi się stosunki z bandytami. Czy jest możliwość, aby znowu wróciły one "do koloru żółtego".
Czy może wystarczy poczekać? Bo w końcu czas leczy rany :D
MatiSk8
Kot

Dołączenie: 11 Lip 2009, 23:26
Ostatnio był: 20 Sie 2009, 16:08
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Granatnik i bandyci

Postprzez Idaho w 11 Lip 2009, 23:38

MatiSk8 napisał(a):Witam!
Mam pewiem problem w Clear Sky. Mianowicie zdobyłem granatnik do AK. AK również mam, ale nie idzie zamontować granatnika.
Byłem u technika i wiem, że trzeba zamontować montaż na lufie. Jednak kiedy próbuję to zrobić, pojawia mi się napis, że "Ta część została już ulepszona". Moje AK ulepszałem tak, abym miał jak najlepszą celność.

W CS'a dużo nie gram, ale z tego co pamiętam ulepszasz albo na celność, albo na szybkostrzelność. Punkt montażowy do podwieszanego granatnika jest w tym czego nie wybrałeś, czyli upgrade na taki szturmowy charakter (power i szybkostrzelność), nie jak wybrałeś na "snajperskość" (celność, odrzut, stabilność toru lotu). A upgrade możesz zrobić albo-albo. Chyba, że się mylę, to mnie ktoś popraw ;P
Image
Awatar użytkownika
Idaho
Stalker

Dołączenie: 29 Mar 2009, 04:10
Ostatnio był: 18 Sie 2019, 08:18
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 2

Postprzez napod w 12 Lip 2009, 11:53

Idaho napisał(a):
MatiSk8 napisał(a):Witam!

W CS'a dużo nie gram, ale z tego co pamiętam ulepszasz albo na celność, albo na szybkostrzelność. Punkt montażowy do podwieszanego granatnika jest w tym czego nie wybrałeś, czyli upgrade na taki szturmowy charakter (power i szybkostrzelność), nie jak wybrałeś na "snajperskość" (celność, odrzut, stabilność toru lotu). A upgrade możesz zrobić albo-albo. Chyba, że się mylę, to mnie ktoś popraw ;P

Dobrze gadasz ;P A w agropromie będziesz miał czerwonych tylko tych do których strzelałeś więc spoko chyba że dołączysz do jakiejś frakcji.
Awatar użytkownika
napod
Kot

Dołączenie: 16 Mar 2009, 19:24
Ostatnio był: 26 Kwi 2010, 15:05
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 0

Postprzez von Carstein w 12 Lip 2009, 12:20

1. Bronie można i powinno się ulepszać tylko i wyłącznie w jednej kategorii. Więc albo celność, albo moc... nie mieszamy usprawnień ze sobą. Granatnik podlega pod opcje szturmowe.
2. Dołączyłeś już do bandytów? chyba nie... ogólnie rzecz biorąc, najlepszym sposobem na poprawę stosunków z daną frakcją jest... zlikwidowanie jej wrogów - przynajmniej pewnej ilości. Więc zabijaj stalkerów.
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Dołączenie: 28 Lut 2009, 15:00
Ostatnio był: 05 Kwi 2018, 12:01
Kozaki: 43

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt08 oraz 2 gości