hmm... ja chyba mam problem na tym etapie, aczkolwiek trochę innego typu...
polega on na tym, że po udrożnieniu bagien i wejściu do cordonu (swoją droga nie wiem, jakim trzeba być wymiataczem, żeby minać to działko na poziomie "mistrz") pogadałem sobie z Sidorowiczem... efekt był taki, że pojawił się komunikat "Zakończona misja: Porozmiawiaj z Sidorowiczem" i tyle... pole z główną misją jest puste...
Poszedłem mimo wszystko na północ do nasypu i znalazłem tę bazę Samotników, pogadałem z Ojcem Walerianem, Chaleckim i znów z Ojcem, ale pole głównej misji wciaż pozostaje puste... przeczytałem w jakimś walkthru, że ta "winda", o której mówi Walerian, to zapewne ta opuszczona fabryczka na południowy wschód od mostu, więc pewnie mogę na razie grać dalej... ale niepokoi mnie to puste pole głównej misji... czy to normalne?
pozdrowienia...
p.s.: aha, to jest wersja pl, patch 1.5.0.7, jakby to miało znaczenie...
- - - - -
dobra, nie wiem, czy to komukolwiek w przyszłości pomoże, ale zaktualizowałem grę do 1.5.08 (przypuszczam, że to akurat bez znaczenia) i załadowałem save'a z bagien (tuż przed przejściem do kordonu) i poszedłem tam raz jeszcze - tym razem, po rozmowie z Sidorowiczem mam nową misję, więc mam nadzieję, że już będzie ok...
(wcześniej próbowałem znaleźć tych dwóch wojskowych, kumpli Chalickiego, ale chyba jednego z nich nie było tam, gdzie powinien być...)
Edytuj posty kolego. Nie wal jednego pod drugim, okej? -C17shade_of_blue napisał(a):zaktualizowałem grę do 1.5.08
Nie ma takiego patcha xD. Najnowszy to 1.5.07 - C16