PKM

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: PKM

Postprzez Windmaker w 10 Lis 2008, 13:20

2 - jeden jest przed wejściem, a drugi w samych podziemiach. Jak się tego nie zrobi to d*pa nic nie zrobimy więcej.
"Stałem się śmiercią; niszczycielem światów" - Julius Robert Oppenheimer
"Wojna jest sztuką, ma więc swoich artystów i mistrzów"

>>> SmartAge.pl - Portal ludzi ciekawych świata <<<
Awatar użytkownika
Windmaker
Tropiciel

Dołączenie: 21 Wrz 2008, 16:26
Ostatnio był: 22 Maj 2019, 15:46
Miejscowość: Poznań
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 1

Reklamy Google

Postprzez LooK OuT! w 13 Lis 2008, 01:11

OK, znalazłem ten karabin w czołgu (dostałem questa) i moja refleksja: przed oddaniem go Powinności KONIECZNIE rozładować. 2000szt. amunicji do tego czegoś waży 26kg, targać tego nie warto, odpalać tym bardziej (chyba, że Limańsk), a handlarz w Kopalni w Czerwonym Lesie płaci tyle, ile być powinno... czyli 20 tys. można złapać za friko.
Image
Awatar użytkownika
LooK OuT!
Stalker

Dołączenie: 17 Mar 2008, 22:53
Ostatnio był: 28 Sty 2009, 18:57
Miejscowość: Wrocław, X-12
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 0

Postprzez ZIOM5000 w 22 Sty 2009, 16:42

szperacz napisał(a):NIe wiecie gdzie można znależć PKM. Ma go handlarz powinnośći ale kwota 50.000 RU jest praktycznie niemożliwa do zdobycia. Może jest w Kordonie w placówce wojskowej ale jestem dosyć daleko.

PKM'a można znaleźć we wraku czołgu przy tej anomalii - teleporcie w czerwonym lesie. To jest jakby schowek w klapie wejściowej. Trzeba niestety uporać się z tym szybko, ponieważ w krótkim czasie mogą pojawić się snorki lub pijawki (brrrr zawsze mam dreszcze jak o nich mówię :P)Tylko jest spora wada. Amunicja i sama broń jest strasznie ciężka. PKM waży około 9 kg, a 100 naboi 3,81 kg (jest ich dołączonych 1000), chyba, że macie zwiększony udźwig ;> , ale na pijawki (brrr xD) ta broń naprawdę się przydaje (tested by ZIOM5000, no bloodsuckers were killed during tests :P), zwłaszcza po zwiększeniu magazynka od 100 do 200 naboi i poprawieniu celności. Fajnie kosi, ale i tak według mnie lepiej mieć zwykły karabin i SVDmk2 {FOREVER!} (również świetnie kosi pijawki (brrr) i z daleka). Mam nadzieję, że ten komentarz do czegoś się przydał.
Pozdr. :wink:
Image <--- One nadchodzą!
Awatar użytkownika
ZIOM5000
Kot

Dołączenie: 13 Lis 2008, 20:52
Ostatnio był: 11 Wrz 2011, 23:20
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2

Postprzez LooK OuT! w 22 Sty 2009, 18:41

ZIOM5000 napisał(a):Mam nadzieję, że ten komentarz do czegoś się przydał.
Pozdr. :wink:

Nie bardzo. Temat został przewałkowany ponad miesiąc temu, jak nie lepiej :P
Image
Awatar użytkownika
LooK OuT!
Stalker

Dołączenie: 17 Mar 2008, 22:53
Ostatnio był: 28 Sty 2009, 18:57
Miejscowość: Wrocław, X-12
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Obokan

Postprzez Czaro w 22 Sty 2009, 18:48

I właśnie dlatego zamykamy. Nie ma sensu tego ciągnąć :wink:.
Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Czaro
Weteran

Dołączenie: 18 Wrz 2008, 18:34
Ostatnio był: 15 Mar 2018, 22:14
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 24

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości