problem z finalową misją

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

problem z finalową misją

Postprzez przemoo w 13 Cze 2009, 23:34

mam problem z finalową misją-jestem w trakcie przemieszcania sie w kierunku strieloka i podczs savu zauwazylem ze strielok zamarl-doslownie ! stoi pod jednym z tych wiaduktow-strzelam do niego ale nic nie ubywa z paska trafien mimo ze widac ze po kazdym strzale leci z niego krew. nawet zeskoczylem tam gdzie on stoi caly czas -ale nadal nic- innych zolnierzy tez juz nie moge zestrzelic.Dodam ze gre mam oryginalna i instalowalem jakiegos patcha ktory dostalem razem z gra-mial ktos taki problem?
przemoo
Kot

Dołączenie: 13 Cze 2009, 23:26
Ostatnio był: 16 Cze 2009, 20:49
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: problem z finalową misją

Postprzez von Carstein w 14 Cze 2009, 08:55

Hmm... próbowałeś wczytać sejwa i od początku go gonić?

Jeżeli wnerwia cię ponowna pogoń, nie masz czasu... znam jeden trick.
Otóż, gdy strielok zacznie schodzić z pewnej (takiej długiej) drabinki ty do niego wal... gdy już będzie przy końcu to wczytaj grę.
CUD! Strielokowi promieniowanie namieszało we łbie... spina się spowrotem do góry! Ty nie przerywasz ostrzału... Po chwili Strielok stwierdza, że się pomylił (każdy może, co nieeee?) i znów wędrówka w dół... przy końcu drabinki sejw, load i powtórka. Tak robić aż do ubicia osłony Strieloka.
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Dołączenie: 28 Lut 2009, 15:00
Ostatnio był: 05 Kwi 2018, 12:01
Kozaki: 43

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości