Mutanty

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Mutanty

Postprzez Gorianov w 30 Sie 2012, 01:08

1.Tak, jest jednym z moich ulubionych. Może nie tak klimatyczny jak np. kontroler czy pijawka ale daje rade.
2.Według mnie w SHOC. Przyznam się że to monstrum nawet mnie wystraszyło w X18 gdy pierwszy raz grałem. Również nie spodziewałem się go jak wybiegł w tunelu pod X16.
3.Tak jak napisałem w punkcie pierwszym, tylko w X18. Wiedziałem że coś tam na dole chodzi, bo było wyraźne drganie ziemi, i pomyślałem ze musi to być coś wielkiego. Nie myliłem się.
4.Szczerze ? sam nie wiem .. nie przypomina człowieka, ani jakieś zwierze. Na pewno naukowcy stworzyli go w połączeniu z czymś. Nibyolbrzym waży około dwóch ton i mierzy dwa metry wzrostu, więc tak naprawdę nikt z nas nie wie co to jest, ani czym było. Można się tylko domyślać.
5.Jeżeli nie miałem odpowiedniej broni do walki z nim to tak. Poza tym jego tupnięcie wytwarza falę która spowalnia wszystkie stworzenia, jeżeli się nie podskoczy w odpowiednim momencie to może się dla nas źle skończyć ta walka.
6.Zawsze gdy mam zamiar zapolować na tego mutanta, to używam grubego śrutu. Dobra strzelba jest bardzo skuteczna przeciw temu czemuś.
7.Hem..Hem..może to dziwne ale ten mutant w moich oczach wydaje się być ''sympatyczny'' na swój sposób. Taka wielka kula z dwoma nogami ;)
8.Nie podoba ? jakby się tak zastanowić to nic.
9.Z jednej strony tak, z drugiej niet. Niby fajnie że stworzyli takiego mutanta, jakaś odmiana po tych psach/dzikach i pijawkach. Z drugiej strony, to S.T.A.L.K.E.R. a nie Fallout po wojnie atomowej.

Za ten post Gorianov otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive scyzor12.
Awatar użytkownika
Gorianov
Człowiek-Artefakt

Dołączenie: 27 Cze 2012, 00:20
Ostatnio był: 08 Wrz 2021, 23:36
Miejscowość: legowisko utakera
Kozaki: 36

Reklamy Google

Postprzez Szpagin w 06 Wrz 2012, 16:38

1) Nawet lubię, ciekawie go zaprojektowano.
2) W Czystym Niebie. Nibyolbrzyma z Cienia Czarnobyla dziwnie łatwo dawało się ubić, w Zewie Prypeci jest co prawda jeszcze silniejszy niż w CS, ale z drugiej strony mamy chimerę - może mniej wytrzymała niż nibyolbrzym, ale nadrabia zwinnością i szybkością, w rezultacie jest groźniejszym przeciwnikiem.
3) Nie, pijawka była straszniejsza.
4) Wydaje mi się, że człowiekiem, przy czym należy zastrzec, iż nie jest to naturalna mutacja, a raczej efekt eksperymentów.
5) Tak, szczególnie w Zewie Prypeci - monstrum potrafiło przyjąć na łeb olbrzymie ilości amunicji. W Czystym Niebie też był wkurzający.
6) SoC: szybkostrzelny AK-74, CS: przerobiony LR300, CoP: Striker
7) Chodzący czołg, potrafiący przyjąć na klatę wiadro amunicji, worek granatów lub pocisk z RPG.
8) Nie zauważyliście, że często siedzi w zamkniętych miejscach, gdzie nie ma nic do jedzenia (X18, podziemia w Jantarze, laborka w Zatonie)?
9) Jak najbardziej, różni się od innych mutantów, ma swoją rolę w grze, jako swego rodzaju miniboss.
Image
Awatar użytkownika
Szpagin
Legenda

Dołączenie: 26 Wrz 2009, 11:39
Ostatnio był: 15 Gru 2021, 23:24
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 238

Postprzez pan kozaq w 12 Gru 2012, 16:49

1. No, nawet, nawet
2.Pfff, raczej CoP-ie
3.Wystraszył mnie tym że "strzelam ku**a i strzelam, a ten nic. O mój Boże, on się zbiżaaa"
4.Człowiekiem lub małpą. Nie widziałeś rączek??
5.Nooo dużo ołowiu żre....
6.WSZYTKIM
7.Rozmiar, długość walki, wygląd
9. Tak
Image
Image
Image
Awatar użytkownika
pan kozaq
Weteran

Dołączenie: 07 Mar 2012, 15:51
Ostatnio był: 24 Paź 2024, 18:43
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 43

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości