przez jos w 08 Paź 2011, 22:09
Czy na Wysypisku po wyczyszczeniu Składu z bandytów powinni się tam pojawić stalkerzy? Domyślam się, że tak, bo kiedy pojawi się komunikat od Waleriana, że fajnie, że budynek został wyczyszczony broń się chowa i nie da się jej wyjąć, tak jak w każdej ważnej lokacji (szczególnie jest to irytujące, gdy zostaje jeden czy dwóch przeciwników i nie da się do nich strzelać tylko trzeba walić na oślep granatami zza muru). Tyle, że budynek stoi pusty. Po jakimś czasie znów się w środku respują bandyci. Ogólnie nie wiem czy to jakiś błąd czy co, po wyeliminowaniu (chyba) wszystkich bandytów na wysypisku nic się zupełnie nie dzieje.
Oba posterunki przy przejściach do Kordonu obstawione przez stalkerów. Pobliski obóz przy przejściu do Agropromu zajmuje tylko jeden stalker i to wszystko. W dodatku niedaleko wejścia do Doliny Mroku i Pchlego targu odnalazłem ciała stalkerów i teraz nie wiem, czy oni mieli zając posterunek przy przejściu do Agropromu (tam gdzie jest tylko jeden stalker) czy może mieli przejąć Skład.
Ostatecznie nie wiem czy wszystko jest ok, czy coś jest popsute i czy ma to ma wpływ na dalszą grę. Próbowałem wczytać wcześnieszego sejwa ale sytuacja się nie zmienia. Za bardzo nie chce mi się dalej grać, bo sytuacja się może powtórzyć w innych lokacjach a to żadna przyjemność. Ostatni raz grałem rok temu w CSa i nie pamiętam, żeby były takie problemy.
Wersja gry 1.5.10, dwa mody zainstalowane na max celność broni i prawdziwe nazwy.
Ktoś ma jakąś wiedzę na ten temat?