Błąd z zadaniem w Magazynach Wojskowych (oczyszczanie bazy)

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Błąd z zadaniem w Magazynach Wojskowych (oczyszczanie bazy)

Postprzez Idilyon w 10 Maj 2011, 22:52

Zdrastwujcie Stalkiery :) Piszę tutaj bardzo zasmucony,gdyż przeszukałem internet,ale nie mogłem znaleźć odpowiedzi na swoje pytanie,ale do rzeczy.

Za gorami,za liesami,była sobie Zona.A w tej Zonie był pewien Stalker.Stalker ten,bardzo odważny,dostał za zadanie wybicie do nogi złych sołdatow ukrywających się w magazynach wojskowych.Dołączył do dobrych ludzi z Wolności chcąc pokonać żołdaków.

I wtedy lipa.Ja już ich wszystkich zastrzeliłem to nic się nie stało,tylko Kostian stał celując w stronę,gdzie *kiedyś* byli żołnierze.Zadanie dalej było "zlikwiduj żołnierzy" czy coś takiego :/ W każdym bądź razie cel się nie zmienił i nie mogłem uruchomić radia.Proszę o pomoc,panowie szlachta.

Edit: Wielka lipa.Przechodziłem to 3 razy,zanim przyszedłem na wasze forum,a po kolejnym przejściu po wyjściu z forum zadziałało już normalnie.No cóż,przepraszam za kłopot i proszę zamknąć temat.
Ostatnio edytowany przez Idilyon, 10 Maj 2011, 23:46, edytowano w sumie 1 raz
Priszło wriemia. Ja wiżu twajo żełanije.
Twaja cjel zdjes. Idi ka mnie.
Twoj puć zawierszajetsa czieławiek. Idi ka mnie.
Twajo żełanije skora ispołnitsy.
Idi ka mnie. Ty abritiosz to, szto zasłużywajesz.
Awatar użytkownika
Idilyon
Kot

Dołączenie: 10 Maj 2011, 20:34
Ostatnio był: 27 Sty 2013, 22:59
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 3

Reklamy Google

Re: Błąd z zadaniem w Magazynach Wojskowych (oczyszczanie ba

Postprzez echelon w 10 Maj 2011, 23:45

Przeleć się po wszystkich trupach, może któryś leży jeszcze żywy i trzeba go dobić kulką. Jak z gościem nie da się pogadać to posiedź tam jeszcze chwilę, bo za jakiś czas pojawią się chyba ze 2-3 nibypsy i będziesz miał za zadanie utrzymać pozycję
Dlatego - mimo druty, wieże i strażnice
Tam chcemy dotrzeć, gdzie nam dotrzeć zabroniono;
Bezużyteczne, śmieszne posiąść tajemnice
Byleby jeszcze raz gorączką tęsknot płonąć
Nim podmuch jakiś strzepnie chwiejne potylice
Awatar użytkownika
echelon
Tropiciel

Dołączenie: 28 Mar 2010, 21:28
Ostatnio był: 12 Lis 2024, 20:24
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 41

Re: Błąd z zadaniem w Magazynach Wojskowych (oczyszczanie ba

Postprzez Idilyon w 10 Maj 2011, 23:49

echelon napisał(a):Przeleć się po wszystkich trupach, może któryś leży jeszcze żywy i trzeba go dobić kulką. Jak z gościem nie da się pogadać to posiedź tam jeszcze chwilę, bo za jakiś czas pojawią się chyba ze 2-3 nibypsy i będziesz miał za zadanie utrzymać pozycję

Akurat pisałem edit do posta ;) A co do Twojego posta to muszę powiedzieć tak: sprawdzałem przed wejściem na forum filmy na YouTube z pokazaną akcją na magazynach,próbowałem wszelkich możliwych kombinacji,nawet martwych żołnierzy waliłem z noża :D A tu okazało się że bug sam minął.

Aha i te nibypsy pojawiają się już po nadaniu sygnału i nie trzeba utrzymywać pozycji.Pozdro :)
Priszło wriemia. Ja wiżu twajo żełanije.
Twaja cjel zdjes. Idi ka mnie.
Twoj puć zawierszajetsa czieławiek. Idi ka mnie.
Twajo żełanije skora ispołnitsy.
Idi ka mnie. Ty abritiosz to, szto zasłużywajesz.
Awatar użytkownika
Idilyon
Kot

Dołączenie: 10 Maj 2011, 20:34
Ostatnio był: 27 Sty 2013, 22:59
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 3

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 38 gości