szczygieł napisał(a):Aha, jeszcze musze dodać, że po wczytaniu gry na tym mały kawałku "mej" ręki nie widać nic co przypomina egzo, a raczej właśnie kurtkę bandyty, chociaż biegać nie mogę, jak to zawsze jest gdy nosi się egzo.
tu nie wiem , u mnie jest ok.szczygieł napisał(a):Mam takie problem-nieważne jaki kombinezon bym włoży ma on zawsze właściwości kórtki bandytów.
szczerze powiedziawszy to też nie widzę zmian , życie może szybciej się regeneruje ale jak dla mnie niezauważalnie a siły przetestować nie mogę bo w egzo nie da sie biegać a ja mało ważęszczygieł napisał(a):Nawet jeśli go ulepszę, np:. egzo, noszę go a jakoś ani zdrowie, ani siła się szybciej nie regeneruje chociaż ulepszyłem pancerz w tym kierunku, jedyne widoczne zmiany to więcej pojemników a artefakty i noktowizor.
Gdy się granatów wyciągnąć nie da to wystarczy schować broń i wtedy wybrać granat.szczygieł napisał(a):I tak nie chcąc zaczynać nowego posta mam jeszcze taki błąd, że czasami nie chce wyciągać granatów, naciskam odpowiedni klawisz a tu nic ciągle inna broń.
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 45 gości