Można to łatwo uzasadnić "fabularnie", że w Zonie pełnej anomalii, dzikiej roślinności i gruzu nie da się przejechać
a jeśli już się da, to nikt nie ma odwagi jechać szybciej niż 5 km/h, żeby nie wpaść w karuzelę powstałą po emisji.
I do tej pory mnie wykręca, gdy tylko pomyślę, w jaki sposób były dostosowane mapy do pojazdów w Lost Alpha. [...]
tom3kb napisał(a):Pojazdy to mają sens w mapach takich jak z army 250-350km^2 bo w pierwszych grach z tej serii to jak wziąłeś auto to w moment przeleciałeś przez wyspę takie małe mapy byly.
Józio napisał(a):No nie do końca, bo po pierwsze intro do SoCa- tego tłumaczyć nie muszę
Po drugie, w wyżej wymienionej odsłonie Dezerter w Agropromie marudzi, że naprawił Zaporożca [...]
tom3kb napisał(a):Mi chodzi raczej o to jak to zrobić jakoś sensownie w Stalkerze gdzie tak prostacko licząc mapa ma 8km na 8km i wsiadam na Kordonie w Wiosce Kotów, a po 10min jazdy jestem w Prypeci na Stadionie, jak ustrzec się takich rzeczy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość