Nie chce byc upierdliwy ale to chyba temat fanow COD-a. Fakt faktem bete nazwalem chala ale to tylko beta i uwazam jednak ze CoD-a lubie badzo to tylko drobnostka. (w koncu pawie kazda beta gry jest do du**) Tak wiec jesli cos nie pasi w grze to prosze o poszukanie sobie stronki mniej wiecej pt. nielubiecoda.pl albo codjestdodupy.pl
i tam sie wypowiadac. Heh
A tak wracajac do tematu jeszcze troche popracowalem nad ta beta i posilowalem sie z nerwami. No coz grafika wcale nie jest zla. (chodz przyzwyczailem sie do nowej czesci filmowego BiA) W sumie liczylem na tryb single player polaczony z cooperative. Cos pogrzebalem tu cos pogrzebalem tam i udalo mi sie jak narazie grac spokojnie w multiplayu... dla mnie moze byc chodz nie przepadam za multi (bardziej przepadam za coop jak wspomnialem). Gra sie calkiem niezle tylko trzeba miec oczywiscie komputer w miare dobrze dzialajacy
(ostatnio traktowalem swojego kompa roznymi boostami typu czyszczenie rejestru, optymalizacja ram-u itp) i da sie w miare grac natomiast i tak pewnie sporo czasu minie zanim dojdzie gra do doskonalosci. Niemniej kocham serie CoD i prawdopodobnie ponownie kupie oryginalna czesc najnowszego Cod-a...
Pozdrawiam
EDIT!!!: Jesli widzicie doulbe posta na drugiej stronie to nie z mojej winy!! Prawdopodnie kolejne problem z forum
Jak i w naszym nowym kochanym stalkerze
JESTEM DEBILEM, PRZEPRASZAM.