Kahitan napisał(a):To ma być gra symulacyjna? Wahahahahahaahh!

co jak co ale codemasters umie robić gry.
A ten filmik może być z fejkowany
No po tym fragmencie na pewno można już oceniać finalny produkt.
A co jest złego w tym trailerze? To był chyba atak moździerzowy, dobrze oddany. Jesteśmy świadkiem jak dwóch wylatuje w powietrze - jednemu urywa kikuty, drugiego rozrywa na kawałki, a my obrywamy jego krwią po oczach? Bardzo fajny element.
Kahitan, to jest tactical shooter, a nie symulator i nie bądź takim idiotą, by grę oceniać tylko po tym, jaki tytuł posiada. Owszem, to nie jest OFP, ale nie znaczy, że można tę grę od razu tylko za to zbesztać nawet jeśli jest dobra. Akurat w tym przypadku nie jest wg mnie... Ale nie wiem skąd wy te gadki ciągle o symulatorze bierzecie. SHOOTER, pany!
Kahitan, to jest tactical shooter, a nie symulator i nie bądź takim idiotą, by grę oceniać tylko po tym, jaki tytuł posiada. Owszem, to nie jest OFP, ale nie znaczy, że można tę grę od razu tylko za to zbesztać nawet jeśli jest dobra. Akurat w tym przypadku nie jest wg mnie... Ale nie wiem skąd wy te gadki ciągle o symulatorze bierzecie. SHOOTER, pany!
No cóż, ta gra ma chociaż modele HUD broni, w przeciwieństwie do ARMY.
To rozwiązanie ułatwia modding. Nie musisz tworzyć dodatkowych modeli i animacji - dlatego scena modderska ARMY jest tak duża.Poza tym te modele nie są aż takie złe, właściwie to są dość ładne poza animacjami, ale na to się nie patrzy.
Cold War Crisis i Resistance rządziło. Powiem więcej - po wgraniu modów polepszających grafikę - rządzi nadal. ArmA i reszta stada... hmmm.... osobiście nie podoba mi się trend przenoszenia akcji w "modern times" gdzie szlachetni i rycerscy "US marine boys" tłuką się ze złymi mudżahedinami/ruskami/chińczykami (niepotrzebne skreślić).

SaS TrooP napisał(a): No cóż, ta gra ma chociaż modele HUD broni, w przeciwieństwie do ARMY.
Nie wiem co ty siętak tyle czasu dowalasz do tej gry. W Armie 2 w ogóle nie ma HUDa W ZDROWYM STOPNIU, tzn. w Dragon Rising tryb hardcore był bardziej debilny niż realistyczny, bo znikał ci nawet kompas, ale bodaj pozycja na mapie zostawała (a jeśli nie to co to za różnica, skoro i tak zabłądzisz?)![]()
SaS TrooP napisał(a):MHO poza paroma kwiatkami ArmA 2 ma jedne z płynniejszych i lepszych animacji jakie widziałem w grach.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości