Wiewi0r napisał(a):4. Po patchu w dalszym ciągu wysypuje w PDA.
5. Questy od stalkerów (kupna, przyniesienia) lubią wisieć na tablicy mimo ich wykonania. Przesuwają się tylko, np. stary quest kupna mi zniknął po wykonaniu nowego questu spotkania ze stalkerem, ale quest #2 ciągle wisi i jest otagowany na mapie...
stpauli napisał(a):6. Przy dzierżeniu spasa (nie pamiętam nazwy, dodam tylko, że jest to znaleziona zmodyfikowana wersja, screeny poniżej) występuje błąd wygładzania dłoni.:
7. Garik z baru, często się zawiesza w drzwiach, szczególnie jak jestesmy w środku u Petrenki (znowu dokladnie nie pamietam nazwiska - tego od naprawy i modyfikacji w barze)... a jak już zdołam wyleźć przez lade, to przy próbie powrotu do Petrenki, stoi jak wryty i sie nie odsunie... restart gry pomaga, ale jest to męczace.
Cromm Cruac napisał(a):No ciekawe jak ty byś zareagował jakby ci ktoś pierdyknął kolejową mutrą w czoło
McSayerPL napisał(a):Na ziemi podczas chodu/biegu - rozumiem, ale podczas skoku to jakoś nie bardzo
utak3r napisał(a):McSayerPL napisał(a):Na ziemi podczas chodu/biegu - rozumiem, ale podczas skoku to jakoś nie bardzo
Interesuje mnie logika, za pomocą której doszedłeś do takich wniosków... możesz objaśnić, dlaczego krzaki mają cię nie spowolnić?
McSayerPL napisał(a):Bo spowalnia mnie tak, że nawet spadam wolniej.
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość