djcycu napisał(a):Może było ale jak chcecie to w SoC przejrzyjcie encyklopedię albo notatki. Pisze tam "Drugie spotkanie z psycholem".
Owy wpis jest pozostałością po pradawnej fabule gdzie rozmowa z barmanem miała zupełnie inną formę. Szliśmy na zaplecze i tam był schwytany stalker który miał częściowo uszkodzony mózg od Mózgozwęglacza. To był właśnie psychol który opowiada nam jak dostać się do anten na Radarze
Michu napisał(a):stalker1997 napisał(a):Nie wiem czy to easter egg, ale kto grał w cienia to w zewie w Janowie ten bunkier to po prostu to samo co w cieniu tylko dodano tam poczekalnie (jakby) i laboratorium, oraz WC
To się nazywa nieróbstwo
Gildor napisał(a):Dla mnie Ester Egiem było jak zapuściłem się do dźwigów ( misja o zaginionaych stalkerach). Wchodzę do pierwszego domku i patrzę .... krew. Wyciągam broń. Chwilę postałem i poszedłem na Skadowsk. Robiąc Questa (Zaginieni Stalkerzy) wchodząc do domku obok tej krwi leżał Stalker. ( Widać wkrwawić się już zdążył, przed pojawieniem się tam ).
StalkerCell napisał(a):A ja mam pewne pytanie - co to za ch*j siedzi w takiej "przyczepie" we fabryce Jupiter? Jak się do niego podejdzie, to błyska takie niebieskie światło, ale jak wejdzie się do środka, to nic tam nie ma... Co to może być?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości