Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].
Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.
ft200m w zewie jest duzo gorszy od tych z cienia czy nieba. najlepszymi karabinami są gp i sgi strieloka, swietny jest tez unikatowy wintar (bodajze powiew) no i eliminator. oczywiscie ulepszone do maxa. gausa trzymałem tylko na chimery , kontrolerów i burery.
NIE CHCĘ ABY MOJA GĘBA BYŁA KOJARZONA Z LUDŹMI KTÓRYCH POTĘPIAM !
Jak miał być lepszy w Zewie, w którym bronie są jako-tako "realistyczne"? Śmiać mi się chciało - 5,56x45 i moc obalająca wyższa, niż 9x39 czy 7.62x54 Cień pod tym względem naprawdę dostarczył mi dużo radości.
śmieszne to było, śmieszne, lecz ja się nie dziwie że słabszy tylko pisze jak jest. ludzie przyzwyczajeni po cieniu i niebie chcą niszczyciela jakim był ft, a tu lipa. zresztą znawcą broni nie jestem.
stpauli, to dlaczego nie zmodyfikujesz sobie configu? Proste to, a skuteczne. Ja sam zrobiłem ładny config z super wypasionym (choć trochę nierealistycznym) FN F2000 (aka Ft200M). 50 naboi w magazynku, szybkostrzelność 1000 pocisków, waga zwiększona, moc też znacznie... Gdybyś chciał, mogę upnąć.
Cysiu69, dzięki , ale jakoś mi ft obrzydł (z wyglądu najbardziej), ostatnio ładowałem z gp, powiewu i strielokowej armaty i byłem zachwycony osiągami po ulepszeniu. kiedys po przejsciu stalkerów mieszalem w gamedacie ostro przy poprzednich czesciach, w tej pamietam ze cos nie dzialalo wiec dalem sobie spokoj. pozdr.
FN 2000 jak dla mnie to pomyłka. DUŻA pomyłka. ta broń ma taki rozrzut że jedynym zastosowaniem dla niej to wygarnianie do kilkudziesięciu nadciągających Monoliciarzy. broń znacznie ogranicza pole widzenia i ma celownik optyczny wbudowany, co moim zdaniem ją dyskwalifikuje do CQB a przecież takie jest jej domyślne zastosowanie.
u mnie zestaw broni wyglądał tak ( mniej więcej w środku gry): Burza na max szybkostrzelność ( no i granatnik na większe problemy)- do CQB, w drugim slocie - SVU ten specjalny od Żwawego zmodyfikowany na celność i dodany tłumik/ ewntualnie Przypływ zmodyfikowany na podobnej zasadzie. Pistolet to Marsz. W plecaku mam Protectę ( Eliminator w grze)
możesz zamówić na 2 piętrze w skadowsku, lub jak gościu mówił zabrać od monolitow w prypeci. Możesz także zabić jakiegoś STALKER'a i mu poprostu zabrać broń. tylko z tym 3 to może być problemik bo wtedy mogą zamknąć skadowsk lub inne miejscówki.
Jakby ktoś miał problem z odnalezieniem kumpli tego pijaka na skadowsku to piszcie pod ten numer gg: 22731596, a jak ktoś chce mi pomóc to może mi przesłać miejsce oazy bo tylko tego potrzebuje d 100% gry plsss
AK-74, Obokan wymiatja! Dobra celność do szybkostrzelności. Mją różne lunetki, granatnik. Najwiekszy plus to produkcja radziedzka co nadaje klimat tej grze.
Ja tam cisne ostro , mam Ak-74 + lunetka (narazie malo ulepszeń) i Strzelbe myśliwską hoho 2 strzały w pijawke i leżała na glebie.Te bronie mi sie najbardziej spodobały.
Warsoonclang napisał(a):Ft200m ma ten kolo , można go spotkać po odblokowaniu Prypeci w nocy w okolicach posterunku . Oto on :
"ten kolo" to jedna z wielu postaci respawnowanych losowo, więc kumie lipna ta porada. ogólnie to FN 2000 bardzo łatwo jest w Prypeci zdobyć...będzie mnóstwo "tych kolów"