Whoopy napisał(a):eonek666 - Skąd już masz grę? Zassałeś przez steam czy może empik albo saturn mają ją już w sprzedaży na dzień przed oficjalną premierą? Pytam bo mówiąc szczerze nie chce mi się czekać do jutra i najchętniej dorwałbym gierkę już dzisiaj a wiem że już zdarzało się że empik wypuszczał jakąś grę przed oficjalną premierą.

utak3r napisał(a):Niech mi ktoś jeszcze spróbuje napisać, że "słaba optymalizacja", rotfl.
.
Co do sterowników, to do każdej serii są inne, może po prostu do 9600 stery są dobre? A pod nowe GTX'y zwalone."To mam chyba uszkodzoną tę moją GF9600GT"
Także opowiadana w grze historia nie jest całkowicie liniowa i przytomni gracze w niektórych momentach mają wpływ na dalsze losy ludzkości, co owocuje różnym zakończeniem, w zależności od podjętych decyzji i działań

TwojStaryCzek napisał(a):Także opowiadana w grze historia nie jest całkowicie liniowa i przytomni gracze w niektórych momentach mają wpływ na dalsze losy ludzkości, co owocuje różnym zakończeniem, w zależności od podjętych decyzji i działań
To w opisie gry mnie rozwaliło. Różne zakończenia? ...
wybór, który może mieć wpływ na dalsze losy ludzkości? Jaki wybór? czy dać dziecku 1 naboja bo samemu się nie trafi do celu?:D

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość