egzoszkielet ...wolność

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

egzoszkielet ...wolność

Postprzez sey w 16 Lis 2009, 23:10

Jak w temacie słyszałem ze właśnie dostanie się go jak skopie powinność w ich bazie...;] Ok wszyscy padli ale nic mi się nie wyświetla ze mam iść po egzoszkielet do barmana... a jak wyjdę z bazy powinności to oni wracają -.- co mam zrobić ...jakieś pomysły? Może to dlatego ze ogólnie przeszedłem grę , ale wczytałem save przed Limańskiem :?:
sey
Kot

Dołączenie: 16 Lis 2009, 23:00
Ostatnio był: 03 Gru 2009, 17:12
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: egzoszkielet ...wolność

Postprzez djcycu w 17 Lis 2009, 09:14

Wczytałeś save przed limańskiem więc gra nie jest oficjalnie ukończona. Musisz zabić wszystkich łącznie z dowódcami. Sprawdziłeś czy któryś nie był ranny? Może musisz zabić wszystkich w całym agropromie.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez asperii w 17 Lis 2009, 11:11

Wszystkich nie, ale musisz zabić i w bazie i na posterunku na północ od niej, w obozie przy tym dziwnym kamiennym z anomaliami i artefaktem nad jeziorkiem. Dokładnie to tylko tam, gdzie wyświetla cel. Nie powinni się jeszcze odrodzić, jak pójdziesz do tego obozu z bazy.

Jeśli nie ma po wszystkim zadania "odbierz nagrodę", to trzeba będzie ich jeszcze raz lać, tym razem dopiero PO tym, jak się otrzyma zadanie (powinno się dostawać po zbliżeniu się do ich bazy na pewną odległość) by iść na bazę i wspomniany obóz. Jak masz już "odbierz nagrodę", to sprawdź na mapie w PDA czy jak najedziesz na cel zadania "odbierz nagrodę" wymienia egzoszkielet. Jeśli tak, to go dadzą bez względu na to, czy powinność się (częściowo) odrodzi.
Awatar użytkownika
asperii
Kot

Dołączenie: 16 Lis 2009, 00:54
Ostatnio był: 21 Gru 2009, 16:29
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45

Postprzez sey w 17 Lis 2009, 16:16

zrobilem ...a wiec w agropromie przejelem te obozy male...i poszdlem z 3 odzialami na baze...ale jakims cudem jak wszystkich rozwalilem spawneli sie na nowo jak bylem w bazie...rozwalilem spawn... i co? i nic... koles znowu gada ze przylecieli smiglowcami i zajeli droge do wysypiska...tego egzoszkieletu sie nie da zdobyc kurde!
sey
Kot

Postprzez StalkerCiastek w 17 Lis 2009, 16:22

Ja miałem tak: wyzwoliłem bazę. Pojawia się zadanie "Odbierz Nagrodę". Chciałem zobaczyc co dostane a tu zonk, nie pisze "egzoszkielet". To chyba jakiś bug był bo wspomniany pancerz i tak dostałem. Proponuje wczytac sejwa przed wyzwalaniem Agropromu. Tylko upewnij się, czy podczas wyzwalania bazy Powinnosc nie zdobywa przejscia na Wysypisko. U mnie tak było. Zadanie z odbiciem bazy się anulowało a ja... zostałem zamknięty w głównym budynku i nie mogłem wyjśc :|.
LOL
Awatar użytkownika
StalkerCiastek
Redaktor

Dołączenie: 27 Cze 2008, 21:17
Ostatnio był: 26 Cze 2014, 17:46
Miejscowość: Gdzieś
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 58

Postprzez sey w 17 Lis 2009, 16:42

no wlasnie ja rozwalilem all i nagle typek mowi ze przylecieli smiglowcami;d ale nie do bazy tylko na droge do wysypiska -.- a tam 2 moje oddzialy byly wiec nie wiem jak jeden rozwalil...

EDIT: zapomnialem dodaz ze mi wlasnie sie nie wyswietla ze dostalem nagrode bo tak dalbym sobie spokoj...jak sie pokazalo ze wrocili to tylko jeden oddzial... i tylko stoi nawet nie w bazie;] ale stracilem sroge do wysypiska bo nagle zineli z wolnosci z niewiadomych przyczyn... teraz tam lata mutant a oni albo nie potrafia go zabic albo juz nie wiem bo ja jak wyjde to sie spawna znowu:/
sey
Kot

Postprzez Yamamdowna w 28 Lis 2009, 00:32

Jak masz jeszcze ten problem to zabij jeszcze oddział w podziemiach agropromu tam jest jeden i w czerwonym lesie przy chacie tego kolesia takiego dziadka nie pamiętam jego imienia tam są 2 odziały i jeszcze zabij w wojskowych magazynach a później idź na bazę. Jak w bazie ich pozabijasz to powinieneś mieć w PDA "Odziały wrogiej frakcji " i powinno być pusto wtedy Powinność już nie wróci do bazy
Awatar użytkownika
Yamamdowna
Kot

Dołączenie: 25 Lis 2009, 23:52
Ostatnio był: 30 Lis 2013, 04:18
Miejscowość: Mroczna Dolina
Ulubiona broń: SVUmk2

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości