dzięki. właśnie zdobyłem perze te twoje pierd*lenie artefakt o nazwie "mike". wrzuciłem ślimaka
do galarety i mam a ja od dzisiaj będę mówił na ciebie hihihi
PrzemoC napisał(a):Z tego co pamiętam w OL2.2 czy DM każdy przepis ma pewne prawdopodobieństwo
powodzenia lub degradacji. Czyli że np. na 85% się da a na 15% rozwali Ci artefakt.
Nigdy się w to nie bawiłem ale może masz po prostu pecha? A "o odpowiedniej porze" tzn?
Udaje się ponoć tylko w nocy.dzięki. właśnie zdobyłem perze te twoje pierd*lenie artefakt o nazwie "mike". wrzuciłem ślimaka
do galarety i mam a ja od dzisiaj będę mówił na ciebie hihihi
Taaak, jaaasne. W pół godziny odkrywasz że istnieją mody do stalkera, ściągasz OL2.2
już na samym początku gry masz ślimaka i galaretę? W niecałe pół godziny? "hihihi"?
Nie pytam się nawet ile masz lat, bo pewnie mniej niż 12. Oczywiście nie wiesz też,
co to znaczy "Oblivion"? Idź robić syf gdzie indziej, albo admini zrobią z tobą porządek.
Hssiss napisał(a):PrzemoC - nie o to chodzi.
Artefakty wrzucamy w godzinach 18/19-6:00.
Trzeba mieć przepis na artefakt.
Trzeba odczekać trochę czasu. (2-8h zony)
Trzeba mieć odpowiednią anomalię.
itd itp.
Jeszcze raz -Nie o to chodzi.
Błąd polega na tym, że nawet przy skrajnym niepowodzeniu (nie mam namyśli degeneracji tylko rozpad) wyświetli się informacja o zakończonej mutacji. U mnie nie wyświetla się nic. Żadnych info z pda. Nic.
Każdy następny artefakt wrzucony do anomalii (nie tylko tej trefnej) zachowa się tak samo. Będzie znikał - rozwieje się jak dym we mgle. Jakby go nigdy nie było. Na tym polega problem. Chcę znaleźć sposób na to by nie trzeba było kasować zapisów gry. (To zwykle pomaga tyle, że zwykle są to zapisy na 3-4 odwiedzonej lokacji = dużo straconego czasu).
dobrze (joke)
Milkyway nie pomagasz, zabierasz głos nie mając bladego pojęcia o rozwiązaniu tego problemu więc bądź łaskaw naprzykrzać się w innym temacie.
Hssiss napisał(a):Rozumiesz do czego zmierzam?
Hssiss napisał(a):OTRZYMASZ INFO Z PDA O ZAKOŃCZONEJ TRANSMUTACJI i artefakt, który chciałeś stworzyć.
Hssiss napisał(a):OTRZYMASZ INFO Z PDA O ZAKOŃCZONEJ TRANSMUTACJI, ale go nie znajdziesz.
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości