Witam i pozdrawiam wszystkich fanów STALKERA
Sam przygodę ze stalkerem(a dokładnie z SoC) rozpocząłem stosunkowo niedawno, bo ledwie dwa miesiące temu, a że gra mi się spodobała, to zacząłem o niej szukać informacji w necie i tak trafiłem na to forum.
Ściągnąłem dodatek "Priboi Story" i muszę przyznać, że zrobił na mnie duże wrażenie. Widać ogrom pracy wykonanej przez jego twórców. Ciekawa fabuła, bujna roślinność w porównaniu z oryginalnym SoC, nowe mutanty, itd. Także polecam wszystkim, którzy jeszcze w tego moda nie grali
smok61 napisał(a):Pobrałem z downloadu najnowszą wersję Priboi Story. Z 329 MB pobrało się 169 MB. Na samym końcu wypakowywania WinRARem wyskakuje komunikat-" Błąd CRC w Priboi Story PL 1.1\gamedata\textures\detali_grnd_asphalt.dds_org. Plik jest uszkodzony.
Nieoczekiwany koniec archiwum." Pobrałem moda drugi raz i to samo. Proszę o pomoc.
Widzę, że nie tylko ja miałem tan problem... U mnie także dwa razy ściągnęła się tylko część pliku, a całe archiwum ściągnęło się za... trzecim razem
Myślałem, że to może wina mojego łącza, ale wychodzi na to, że jednak nie. Także próbuj do skutku, aż ściągniesz całość. Niestety tylko tyle jestem w stanie doradzić.