Tutaj mamy bardzo ciekawy filmik- wprawdzie starego stalkera, ale zaciekawiła mnie jedna rzecz prawie przy samym końcu trwania filmiku- mianowicie mutant- niby olbrzym- wygląda on znacznie fajniej, przy takim sposobie poruszania się. Czy wie ktoś jak zmodyfikować pseudo giganta, aby poruszał się jak na tym filmiku ????
Coś z prędkością poruszania się.
Chyba, że jest jakiś gotowiec jak ten prototyp i można go odzyskać.
A teraz następne moje pytanie- które pliki mam edytować, aby na przykładzie takiego giganta zwiększyć jego wysokość, rozstawienie łap, rozmiary, szerokość i tym podobne cechy ??? Które parametry opisują wygląd zewnętrzny mutanta- i jak można zmieniać barwy mutantom ???
Trzecie pytanie - Jak wiadomo poltergeisty, pomimo tego iż są niewidzialne po śmierci pojawiają się jako zwłoki mutanta. Chciałem usunąć świecące elektryczne, czy też ogniste kule, a zamiast nich widzieć w locie poltergeista w formie cielesnej- czyli usunąć ich niewidzialność i wygląd kuli. Czy ktoś wie może jak wykonać taką modyfikację ????
Skoro już mowa o niewidzialności to ponawiam pytanie w jaki sposób przyporządkować tą cechę innym mutantom. W jaki sposób nadać im cechy pijawek- znikanie i pojawianie się????