xKoweKx napisał(a):
Jak patrzę, co mówisz, to twierdzę, że ten mod po prostu nie będzie dla Ciebie. Nie zrozumiesz tego dlaczego opustoszała i wymarła Zona to coś fantastycznie klimatycznego dla tych, którzy czekają na stalkera od 2003/4 roku.
xKoweKx napisał(a):Freeman, ten mod ma, jak najbardziej pokazać, jaki S.T.A.L.K.E.R. miał być w 2003/2004 roku. W zapowiedziach było mówione o 100 stalkerach na całą Zonę, więc 150 to i tak troszkę więcej Jak wiadomo ten mod nie będzie dla wszystkich... Dez0 chcą zrealizować swoje marzenia, i marzenia niektórych graczy S.T.A.L.K.E.R'a.
Jarexxx napisał(a):Czasem ludzie wspominają, o tym, że to źle, że GSC okroiło Stalkera, ale spójźcie na możliwości kogoś kto dopiero kupił tą gre, (ew. spiracił), sciąga OL 2.2 + Aresnal, i już gierka fajna się robi.
xKoweKx napisał(a):
Dez0 chcą zrealizować swoje marzenia, i marzenia niektórych graczy S.T.A.L.K.E.R'a.
Freeman napisał(a):Tak prawdę mówiąc to również przeszkadza mi okrojona do 120-150 liczba stalkerów, wiem że takie jest zamierzenie dez0wave ale jak dla mnie (i pewnie nie tylko ja mam takie zdanie) to za mało.
B K: Wojna frakcji była ciekawym rozwiązaniem, ale rzeczywiście niedopracowanym. Dlaczego zarzuciliście je, zamiast doszlifować?
O J: Doszliśmy do wniosku, że ten element gry nie pozwalał poczuć się jak samotny stalker walczący o życie. Nie chcemy robić z Zony Stalingradu, dlatego zdecydowaliśmy się powrócić do klasycznej koncepcji samotnego wilka.
Jarexxx napisał(a):Wszyscy się tak podjarali tym modem, ja też, ale kto powiedział, że rozgrywka planowana przez GSC, która została pocięta, miała być aż tak świetna?
Jarexxx napisał(a):chcecie to spolszczyć, ale po co?
Jarexxx napisał(a):planowana przez GSC rozgrywka nie miała być aż tak ciekawa
barin napisał(a):
... myśle jednak, że większość tych graczy którzy "są ze Stalkerem od początku" docenią nasz wysiłek.
The list of levels we will remake from scratch: (last upd. 28. July 2009)
* Dead City (rework process 95%)
* Darkscape (rework process 90%)
* Rostok Factory (completed)
* Darkvalley (completed)
* Pripyat (60%)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość