Bandyci

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Bandyci

Postprzez salvadin w 21 Lip 2009, 12:32

Mam pytanie do was a mianowicie pobrałem ostatnio Fraction Commander 2.5.1 i mam możliwośc przyłączenia się do rożnych frakcji.Wybrałem bandytów.I mam pytanie bandyci mają tylko jeden uniform który mogę założyc a chciałbym aby była możliwośc założenia ich płaszczu i munduru tych bardziej zaawansowanych żołnierzy tej frakcji.Czy jest jakaś możliwośc odblokowania tych uniformów i czy jest jakiś mod który pozwoli na korzystanie z tych rzeczy?

Z góry dziękuje za odpowiedź
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
salvadin
Kot

Dołączenie: 17 Lip 2009, 18:43
Ostatnio był: 13 Lut 2010, 13:55
Miejscowość: Olsztyn
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: RP-74
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Bandyci

Postprzez Rayan w 21 Lip 2009, 17:36

Tam z kąt ściągałeś moda powinien być jego pis zobacz sobie czy da się mieć lepszą zbroję bandytów.Ja jak grałem bez moda nie przypominam sobie żebym miał tą lepszą.Poprostu chodziłem w innej:P

Z kątowni - Michu
Awatar użytkownika
Rayan
Kot

Dołączenie: 11 Sty 2009, 18:38
Ostatnio był: 10 Cze 2013, 01:31
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 1

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości