Człowieku nie przesadzaj ty też, bo nie take rzeczy się dzieją.To jescze nie jest najgorsza rzecz, więc spokojniej.Uważam, że trzeba każdemu racjonalnie wytłumaczyć, a nie wydawać "wyroki śmierci" na kogoś.Tak więc LOLU- wytłumaczę ci.Alpha napisał(a):Ja z takimi bym się nie cackał, dziwie się z adminom.
Gdybaj też w prywatnych postachlol-zawodowy stalker napisał(a):Tak tylko gdybam
Zanalizowałem twoją wypowiedz i dalej twierdzę, że nie jest to miejsce na taki opis.Pozdrawiam i liczę, że dałem coś do myślenia!lol-zawodowy stalker napisał(a):Miłego analizowania mojej wypowiedzi!!!!
Microtus napisał(a):Bo ten temat to jest generalnie z dupy. To jak kłótnia o wyższość Świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą.
MaLinkoV napisał(a):Skończcie wreszcie ten off-top. - F360
Kurna to już jest naprawdę z dupy- to co wy piszecieMicrotus napisał(a):Bo ten temat to jest generalnie z dupy. To jak kłótnia o wyższość Świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą
jeśli temat wam nie pasi, to polecam go zamknąć.Zaczyna się nudzić.To widać!MaLinkoV napisał(a):Podoba mi się Twoje podejście hehe dobrze gadasz.
dragon22 napisał(a):MaLinkoV napisał(a):Skończcie wreszcie ten off-top. - F360
Zgadzam się F-360.Skończmy gadki nie na temat i zacznijmy pisać coś sensownego, a jak nie mamy pomysłu...?TO co? To nie piszmy.Proste!!Kurna to już jest naprawdę z dupy- to co wy piszecieMicrotus napisał(a):Bo ten temat to jest generalnie z dupy. To jak kłótnia o wyższość Świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocąjeśli temat wam nie pasi, to polecam go zamknąć.Zaczyna się nudzić.To widać!MaLinkoV napisał(a):Podoba mi się Twoje podejście hehe dobrze gadasz.
Piszcie na temat, bo zwariować można.Nonsens.Pozdrowienia!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości