Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
wiem ze do szefa powinnosci w barze wpuszczaja mnie po wykonaniu zadania dla nich Ja wykonałem kilka zadan które zlecił mi jakis ich generał -znalezienie buldoga -zabice jakiegos leszcza - i nic zaproszenia do srodka brak------to jakis bug czy jestem zamot
Nie kapuje tego. Ja jakoś bez modów miałem "Frakcja: Wolność". Byli do mnie przjaźnie nastawieni, bandyci stali się neutralni, najemnicy również. Więc nie wiem co Wy rozumiecie przez "dołączenie do frakcji".
"And if that is not the best fuckin' example, God HimSelf killed his own motherfuckin' son. So let's sing The Death Song Kids" by Marilyn Manson
Hm z tego co pamiętam to jak grałem w sierpniu 2008 r i doszedłem do magazynów wojskowych (v 1.000) ( SPOSILER?!miałem jeszcze misjie w X18) to jak im tam trochę pomogłem to byłem zielony dla Wolności i CHYBA też miałem frakcje Wolność niestety teraz tego nie sprawdze. (V 1.0006)
gram na 1.003 i wszyscy zahecaja "dołacz do powinnosci " a ja nie wiem jak ale jak sie nie da to trudno 2 pytanko ----zna ktos szyfr do zamka w drzwiach jak sie idzie do anten po lewej na gorze koło snajpera sa te drzwi
A więc chcecie dołączyć do Powinności - tłuczcie Wolność, chcecie do Wolności - tłuczcie Powinność... Co z tego, że narobicie sobie piekło w bazach frakcji... Ale będziecie członkami przeciwnej ! ^^