Ci dwaj dżentelmeni ze zdjęcia są w poście CRISTO, a Hawk go tylko zacytował.
Ten 1.1 poprawia te wietnamskie zarośla lub drzewa?
dorian napisał(a):więc podpowiem ci tak,
jak zdążysz do wyjścia CS to przytnij jeszcze w Priboi'a 1.1., bo ma wszystko, co OL-y wszelakie, a nawet jeszcze więcej i to z jeszcze lepszym klimatem i nie tak liniową fabułą, a grafa jest jeszcze lepsza, z tym, że ten Priboi ma z kolei całkiem niezłe wymagania co do grafiki zaznaczam, bo mnustwo szczegółow jest dodanych, a takich burzy i blowoutów w żadnym modzie jeszcze nie widziałem
U mnie na c2d 3.5 GHz + GF GX2 Evga KO w 1680 x 1050 fps-y potrafią spadać do około 50 (rzadko co prawda, ale się zdarza), oczywiście przy ustawieniach na maxa.
P.S.Można wgrać Sky4ce Skygraphics 1.81 mod, ale mnie on osobiście nie zachwycił, w szystko rozmywa nawet w "niedalekiej" oddali
Priboi Story 1.1 SECOND UPDATE (2008.08.30) for 1.0005 patch
- To avoid issues when players dont read readme :) we made a separate patch for the Priboi Story 1.1 version, since it was originally patched to 1.0004
- We noticed that the light fix was left out, so we added it back.
- Also noticed that an other npc uses Kruglov's name too, and well, we should have only 1 kruglov in game. :) We fixed that.
- Also noticed that quest documents can be dropped, but it's not okay. Fixed that too.
- There was a typo in a document, so we fixed the codes, now you will be able to open the radar codedoor.
- Bes's quest was bugged, we fixed it.
- Commander decided to visit agroprom, fixed
- If you pick up a task document, it will go to your pda, and disappear from your inventory. You will find it in Encyclopedia "Top Secret Documents" section
- If you pick up a document that is not target of your task, it will only go to your Encyclopedia and disappear from your inventory, if you get that task
- Only task target documents will disappear. The Sid's letters, and brown suitcase is not mission item, it will stay in your inventory.
- Encyclopedia missing entries (ammos) were fixed
- Other small unnoticable fixes :)
- Colonel Petrenko is now immortal, like the arena manager, it was needed to keep him alive from instant bar attacks
- Rare army warehouse bug fixed with smart terrains
- Icons of mp5k and mp5 were fixed
- Saiga12c strap position fixed (thx to Kanyhalos)
- Traders were fixed (they buy artefacts, but they won't sell them, and they won't buy antidote, only sell)
- Widescreen support for inventory, trading windows by Nandersen & ZRP (full readme included)
Installation:
Update the priboi story 1.1 gamedata with these files.
New game start is needed for all fixes to to take effect.
Dawid napisał(a):Da sie kontynuować gre od tego momętu co sie było?
czy są bugtrapy? albo innie wynalazki
pozatym czemu mi sie wydaje ze to ten stary patch tylko rodzielony na wersje pod 04 i 05 bo nie sprawdził sie taki sam pod obie?
Shaockgun napisał(a):Na YouTube widziałem kilka filmów z Priboya, na których pokazany był np. wojskowy szturm na Agroprom. I mam w związku z tym pytanie: czy np. w X18 żołnierze pomagają nam w podziemiach? Czy w ogóle wojsko pomaga nam w jakiś podziemiach?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość