Stalkerzy mam problem z OL 2.2 mianowicie chodzę sobie po Czerwonym Lesie i nagle bum, granat pod nogi, no cóż takie życie :] a raczej śmierć i nie było by w tym nic nadzwyczajnego poza tym że desantuje pulpit podczas auto-loadu a jeszcze żeby było ciekawiej problemy z loadem zaczynają się po przejściu pewnej odległości od punktu przejścia z Magazynów Wojskowych a terenem monoliciarzy:
W tym miejscu jeszcze się loaduje normalnie:
ale im dalej w las tym sejwy, jakby, przestają działać, najgorsze że nie ma loga, więc nie wiem o co chodzi. Loaduje z "quicksave" więc nie wiem czy może manualna metoda sejwowania tu pomoże ale z drugiej strony mam 2 kopie sejwów w czerwonym lesie i tylko quicksave po tym miejscu nie chce działać, nie wiem jak dalej bo jak na razie nie mogę przejść wyjść bo sukcesywnie co jakiś czas ginę ale skoro tutaj są takie problemy to co mnie czeka dalej.
Wywalało również kilku krotnie w Yantarze przy wejściu do laboratorium, również bez loga :/ ale jakoś z tym dałem radę bo było to sporadyczne.
Mod bez zewnętrznych dodatków, gra w wer. 1.0005 ENG
Edit:
spróbowałem opcji manualnego zapisu i odczytu ale to samo, gra wita pulpit podczas synchronizacji :/ wcześniejsze sejwy przed tym punktem, na screenach, wchodzą normalnie