Dzięki, myślę że dam radę, bo już kiedyś zmieniałem chyba właśnie w tych plikach opisy typu amk_metka, czy opis śpiwora na opisy polskie i mi sie nawet udało.
- - -
Rasalom - no niestety, grzebałem w tych plikach, co podałeś i nie pomogło, ale może dlatego, że źle ci podałem o co chodzi, sory.
Teksty w pda są o.k., tylko podczas przeszukiwania zwłok, czy czegokolwiek pojawia się ekran: w lewym rogu okno ze Stalkerem w prawym okno z tym, kogo/co przeszukujesz, albo aktualnie z kim gadasz i niżej jest: Item/description/take all/ dla odpowiednich rubryk i właśnie o to mi chodziło, czy nie można tego zmienić i gdzie na polski.
Poza tym, jak już wróciłem do Sida w Kordonie z pendrajwem to mi zalicza zadanie i po mojej odpowiedzi, że pendrajw jest TUTAJ, pojawia się jakiś niezrozumiały tekst typu ....._....._.....doc_555511111, albo jakoś tak (nie pamiętam) i dopiero jak się na niego kliknie, to dalej tekst jest w PL.
Wiesz może jak zmienić te opisy i ten tekst również, żeby było w PL wszystko.
Sory, że tyle tych pytań, ale może wiesz też, gdzie można zmienić i który to dokładnie plik, żeby księżyc w nocy był z wersji OL 2.0, bo ten jest dużo lepszy, a tych plików odpowiadających za wygląd nieba jest kilka ?
Pozdro,
Edytuj posty! -C17