Do gościa powyżej:
koleś, co zrobił moda OL musi mieć łeb nie od parady koleżko i chwała mu za to, bo jednak ludzie się zagrywają w OL i twierdzą, że ten mod jest najlepszy (łącznie ze mną), więc coś w tym musi chyba być, a że czasem są błędy - zdarzyć się to może w każdym modzie
Np. Priboi Story jest bardzo fajny, a potrafi wywallić do windy co i rusz, na niektóre drabiny wejść się nie da(ło) itp.,itd i nie robił go jeden kolo, tylko cała ekipa, z kolei np. Inferno jest niezły, ale też ma błędy,a te respawnujące się mutanty i zombie 3 cm za plecami ni stąd ni zowąd, albo białe ekraniki to jakby lekka kiszka, nie sądzisz? Raz to w ogóle miałem przypadek, że w hangarze na wysypisku poszedłem se spać,bo nocka już nastała i nie chciałem się włóczyć po ciemaku, a jak się obudziłem, to akurat był respawn zombiaków tuż za moimi plecami, które wyłaziły ze....ściany, i właściwie, to prawie właziły na mnie (jakbym taki ładny był, czy co?), no i musiałem dylować stamtąd czym prędzej.Poza tym, często wyjazd do windy przy sejvie po rzuceniu artefaktu też nie jest przyjemny w tym modzie, ale jednak ludzie w to grają i się cieszą.
Dla mnie osobiście wersja OL 2.0 jest słaba i mniej innowacyjna niż 1.3, od którego "wszystko się zaczęło", a najlepszy jest 1.3.2., na którym jadę już po raz któryś i jest o.k.
Poza tym, można go dodatkowo modować i nic się takiego nie dzieje.
Tak więc, chyba jednak trochę więcej szacunku dla tych, co chcą cokolwiek zrobić i poprawić, żebyśmy mogli sobie grę urozmaicić