Takerbdn99 napisał(a):Mamy to koledzy, już dzisiaj. Widzimy się w zonie, idę do paczkomatu po fizyczną wersję. Oby prędkość pobierania pozwoliła mi dzisiaj zacząć zabawę. Udanej rozgrywki wszystkim życzę
sassin napisał(a):Empeek zawalił po całości, już mi ze dwa razy przesunęli wysyłkę
sassin napisał(a):Takerbdn99 napisał(a):Mamy to koledzy, już dzisiaj. Widzimy się w zonie, idę do paczkomatu po fizyczną wersję. Oby prędkość pobierania pozwoliła mi dzisiaj zacząć zabawę. Udanej rozgrywki wszystkim życzę
W jakim sklepie zamawiałeś? Empeek zawalił po całości, już mi ze dwa razy przesunęli wysyłkę, to w końcu zamówiłem z M. Expert. Jednak opłacę i realnie zakupię dopiero dziś. Ciekawe czy w takiej sytuacji załapię się na dodatkową zawartość Early Bird. Nie wiem czy to jest przypisane do kopii gry czy do dnia zakupu, który w sumie już nie będzie przedsprzedażą.
Canarino napisał(a):Czy jest sens kupować Stalkera 2 jeśli chcę grać w 1080p w 60fps na ustawieniach "wysokich" z włączonym FSR skoro mam taki sprzęt?
RX 6700 XT 12gb vram
Ryzen 5 5600
32gb ram
Będzie działać na takich ustawieniach?
Takerbdn99 napisał(a):Pierwsze wrażenia... no to
Wysokie w FHD dla RX 6700 XT nie ma prawa się nie udać przy użyciu FSR Krążą mocno negatywne opinie, ale nie mogę ich podzielić- gra jest zooptymalizowana jak jest, ale z upscalerem na prawdę nie ma dramatu. Kręcę się koło 70fps w rozdzielczości 2k z FSR w trybie quality. Ustawienia wysokie, obniżona jedynie jakość rozmycia w ruchu czy jakoś tak. Na ten moment tyle mi wystarczy, jak będę potrzebował więcej albo dalsze miejsca w grze będą bardziej wymagającę, to zejdę do trybu balance. To wszystko z R5 2600 i RX 6600 XT. Tak więc nie ma co się bać tych wymagań
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości