przez Pangia w 06 Mar 2017, 11:09
Sboov napisał(a):1- u mechanika samotników ulepszylem wszystko co było możliwe mając 0RU. Po tych ulepszeniach miałem około -75 tysięcy, później jak chciałem u kogoś coś nawet sprzedać to piasalo, że niewystarczająca ilość RU
I gdzie tu pytanie?
Chciałeś zainstalować jakieś ulepszenie przedmiotu, którego naprawa była droższa niż to ulepszenie i jednocześnie nie miałeś na nią wystarczająco pieniędzy, ale miałeś na to ulepszenie. Taka głupota skryptów: wtedy naprawia ci broń i zostawia z ujemnym stanem konta, więc możesz sobie ulepszać ile chcesz. Z kolei przy handlu gra jakoś pokrętnie sprawdza stan konta gracza, przez co przy sprzedawaniu przedmiotów musisz mieć przynajmniej 0 rubli. Inaczej nic nie sprzedasz. Żeby wyrównać debet, musisz zarobić wystarczająco pieniędzy z misji, czyli w tym wypadku musisz w zasadzie skończyć grę, bo za przejęcie każdej z baz dostajesz 20 tysięcy rubli.
2-Nie działa mi szybkie wybieranie radia pod F1
Mówi się trudno. Może masz coś tam już zbindowane?
3-nie ma cienja szasy, że mod będzie kontynuowany?
Nie.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
-
Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
- Sboov.