Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Alchemik w 11 Cze 2016, 09:14

Dyktatora? Co za pierdzielenie... Wypadające zęby oznaczają chorobę. Twoją lub kogoś z twojego otoczenia. Dlatego tak się martwię przez ten sen.
Alchemik
Weteran

Dołączenie: 17 Lut 2010, 12:59
Ostatnio był: 09 Sie 2017, 22:09
Ulubiona broń: --
Kozaki: 207

Reklamy Google

Postprzez Wheeljack w 13 Cze 2016, 16:22

Ponad 5 godzin w pie*dolonym pociągu jadąc objazdem z prędkością ciotki bożeny na rowerze, bo jakiś pajac zostawił torbę na dworcu w żyrardowie i ogłosili alarm bombowy. Jakby tego było mało to cały ten czas siedział koło mnie jakiś przyje*any student elitarnej uczelni pod tytułem uniwersytet z elitarnego kierunku pod tytułem socjologia i albo słuchał w koło jednej piosenki, albo napie*dalał przez telefon półpedalskim głosem. je*ać pkp, je*ać ciapatych, je*ać socjologów i je*ać niemców.

Za ten post Wheeljack otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy.
Awatar użytkownika
Wheeljack
Administrator

Dołączenie: 13 Kwi 2009, 18:52
Ostatnio był: 13 Lis 2024, 19:51
Miejscowość: Fraktal
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 725

Postprzez Tajemniczy w 13 Cze 2016, 16:49

Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez Hoshka w 19 Cze 2016, 22:21

wku*wia mnie za przeproszeniem głupia upartość niektórych ludzi, w tym przypadku koleżanki.
Ja rozumiem kochać zwierzaka i walczyć o jego życie. Ale należałoby pomyśleć zanim oddaje się kota do hotelu dla zwierząt, kiedy zwierze jest nieszczepione (w ogóle co to za hotel który nie wymaga kziążeczki szczepień). Kot przywlókł z hotelu choróbsko (zapewne przez to, że hotel to również klinika weterynaryjna) zachorował, odwodnił się, ta lata do weta i to rozumiem bo taką samą chorobę przeszedł mój pies kilka lat temu, ale dziś zamiast płakać i pieprzyć o tym by kot dożył jutra bo mu sie pogorszyło (od tygodnia wymiotuje krwią) i żeby podać mu więcej kroplówek i przeciwbólowych leków, to bym raczej nastawiła się na to, że kicie należy jak najszybciej uśpić, bo stworzenie nie ma już nawet sił by w pełni oczy otworzyć, tu nie ma o co walczyć, bo kot się poddał, a aktualnie próby wyleczenia go, to jedynie przedłużanie mu cierpienia.
Middle fingers up, if you don't give a fuck!

Za ten post Hoshka otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Mito.
Awatar użytkownika
Hoshka
Stalker

Dołączenie: 01 Wrz 2013, 15:42
Ostatnio była: 03 Gru 2023, 01:38
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 218

Postprzez Universal w 21 Cze 2016, 20:40

Zgubiłem gdzieś kartę kodów z banku, ku*wa... I za nic bardziej wartościowego nie mogę zapłacić w internecie. I nigdzie nie ma tej karty, pie*dolone krasnoludki z Szuflandii zaiwaniły. A kolejna przyjdzie pewnie za jakieś 10 dni roboczych... Szlag. Przerzucę się chyba na kody sms lub token :/
Język kłamie głosowi, a głos myślom kłamie; myśl z duszy leci bystro, nim się w słowach złamie.

Za ten post Universal otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wheeljack.
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 09 Lis 2024, 11:31
Miejscowość: Poznań
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 1052

Postprzez Wheeljack w 21 Cze 2016, 22:49

Idź do banku to dostaniesz do łapy nową.
No chyba, że się boisz z ludźmi rozmawiać. :u3:
Awatar użytkownika
Wheeljack
Administrator

Postprzez Darth ReX w 21 Cze 2016, 23:07

Za kartę kodów teraz się płaci więc super interes ku*wo :E
|| Ryzen 5 3600 3,6GHz | 32GB DDR4 RAM | XFX Radeon RX 580 8GB | Windows 10 Pro x64 ||
Awatar użytkownika
Darth ReX
Redaktor

Dołączenie: 08 Lut 2008, 17:27
Ostatnio był: Dzisiaj, 01:28
Kozaki: 224

Postprzez Wheeljack w 21 Cze 2016, 23:11

Chyba w twoim chu*owym stefczyku dla naiwnych rencistów i emerytów. W pko bp od ręki mi dali i nawet cukierasem poczęstowali. Malinowym. :piesek:

Za ten post Wheeljack otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Pangia.
Awatar użytkownika
Wheeljack
Administrator

Postprzez Wiewi0r w 22 Cze 2016, 01:13

@Wheeluniu, a ja się przerzuciłem na SMSy, była akcja że za zmianę dawali 10 zł :P

Kilka ciekawostek
:

Kiszczakowa - za 2000 zł nie da się żyć
http://www.pomponik.pl/plotki/news-maria-kiszczakowa-przerazona-obnizka-ubeckich-emerytur,nId,2221891

Image

"W Polsce zarobek na poziomie 7800 zł – tyle mają wynagrodzenia zasadniczego wiceministrowie – jest zarobkiem przyzwoitym i oczekiwanie takiej kwoty przez młodego lekarza w trakcie specjalizacji jest po prostu nierealistyczne"

http://wpolityce.pl/gospodarka/297515-radziwill-zadania-lekarzy-rezydentow-sa-nierealistyczne-kwestia-wynagrodzen-w-sluzbie-zdrowia-bedzie-rozwiazana-calosciowo

Rozwiązanie naszego brata i wzoru, tj. Sposób Węgierski http://www.bankier.pl/wiadomosc/Wegry-rzad-zapowiedzial-znaczne-podwyzki-plac-w-sluzbie-zdrowia-3542154.html

Manifestacja Porozumienia Rezydentów, jedna z relacji: http://www.ipla.tv/2016-06-18-walcza-o-pieniadze/vod-6794026#/r-5

W sobotę odbyła się w Wawie manifestacja, może wiecie. Szacunkowo ok. 8 tysięcy luda w kitlach. Bo na rezydenckim etacie, z pensją ustaloną ustawowo (ok. 2300), robiąc specjalizację trudno się utrzymać, mając do opłacenia poza rachunkami wymagane kursy, wyjazdy i książki. Bo "młody lekarz" rezydent to zwykle człowiek po 30., z rodziną, dziećmi.

Ja wiem, że takich rzeczy się nie robi z dnia na dzień, ale to już nie jest śmieszne. Dzisiaj miłościwie nam panujący MZ Konstanty Radziwiłł zaproponował podwyżki. O 0,75 zł/h rocznie przez 5 lat.
75 GROSZY:

Minimalna zrówna się za chwilę z pensją stażysty (no dobra, 7 zł brutto różnicy będzie), a płaca na poziomie 7 koła jest zaledwie "przyzwoita". I jednocześnie wydumana.

Ale hej, zielona wyspa, 500+, deflacja od 23 miesięcy! POLSKA NA EURO!

Na 500+ jest, na podwyżki dla policji, urzędników, POSŁÓW jest. Ale żeby zwiększyć %PKB na słub... OCHRONĘ zdrowia, bo inaczej tak czy siak wszystko pie*dolnie za parę lat, studenci uczą się języków obcych by wyjechać zaraz po studiach, specjaliści umierają ze starości (!)... ku*wa mać.

To tak, poleci ktoś dobrą i tanią książkę do norweskiego?:

Things are going to get unimaginably worse, and they are never, ever, going to get better.
- K.V.
Za Wilkiem nawet w ogień skoczę.
Попутного ветра!
Awatar użytkownika
Wiewi0r
Przewodnik

Dołączenie: 27 Maj 2013, 22:33
Ostatnio był: 24 Sty 2018, 17:29
Miejscowość: Warszawa/Częstochowa
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 164

Postprzez Wayathin w 22 Cze 2016, 02:07

Wheeljack napisał(a):nawet cukierasem poczęstowali.

Wheel bierzesz cukierki od nieznajomych? :caleb:

A tak żeby nie było offtopu to ostatnio cała tablica na fb jest zawalona jakimiś życiowymi tekstami depresyjnych karyn. O nieszczęśliwej miłości a'la Mickiewicz, czy tam o zdradzie. Oesu zamiast płakać w poduszkę idź podpal mu chatę ;p. Może dzięki temu wszyscy będziemy mieli spokój.
Ostatnio edytowany przez Wayathin, 22 Cze 2016, 02:13, edytowano w sumie 1 raz
Tylko słabi i komuniści się uśmiechają.
Awatar użytkownika
Wayathin
Tropiciel

Dołączenie: 13 Kwi 2011, 12:05
Ostatnio była: 15 Gru 2020, 08:01
Miejscowość: Tu i tam.
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 115

Postprzez Gro3a w 22 Cze 2016, 02:08

Jako, że ostatnio z nudów pogrywam w MW2 na multi, zaczęło mnie wku*wiać to, że wybór trybu gówno daje. Szukam coś na DM a wpie*dala mnie na SD, bo aktualnie nikt nie gra na drużynowej napierdalance :facepalm: Wyłaże z tego ciulowego trybu SD i znowu mnie wpie*dala w to gówno, mimo zaznaczonego DM. Kto ku*wa zaprojektował taki chu*owy MP. Już na pirackim serwerze w CoD4 miałem większy wybór i przynajmniej trafiałem na polskie serwery....
je*any No-live ze mnie się ostatnio zrobił ;)
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: Wczoraj, 00:14
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez LSkiper w 22 Cze 2016, 21:23

@up - Ja tego problemu bynajmniej nie mam z powodu bana na MW2 od 4 lat, ALE - multi w CoD jest chu*owy, chyba że na zombie :caleb: .

Wkurzają mnie ostatnio egzaminy zawodowe w mojej szkole. Teoria - 60 minut na napisanie, czekasz 2-3 godziny w szkole (Nie wiadomo po co, bo sale były przygotowane do egzaminów od początku czerwca) na praktykę, i łaskawie musisz się stosować do najdrobniejszych przepisów BHP, żeby ci 40% z wyniku końcowego nie uje*ali. :/
MSI B450A Pro MAX/Ryzen 7 5800X3D/MSI Radeon RX 6700XT/32GB DDR4 3600MHz/2TB WD Blue + 2TB SSD/Logitech MX Master/W10/Cooler Master MWE Gold V2 750W
Samsung Galaxy S22 Ultra
Awatar użytkownika
LSkiper
Tropiciel

Dołączenie: 19 Gru 2011, 23:27
Ostatnio był: 13 Lis 2024, 00:28
Miejscowość: Posen
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 38

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości