majeros napisał(a):Witam wszystkich po długiej nieobecności! Wspomniałem kilkadziesiąt stron temu, że jak sprawię sobie nowy sprzęt to kwestia czasu kiedy usiądę do nowej wersji TFW (bo miała wyjść - no i wyszła). Ściągnąłem sobie TFW AE z folderu Standalone na MEGA (ściąganie bazowej wersji + patche przyniosło mi tylko błędy CRC przy wypakowywaniu), ale mam spory problem. Jak już w ogóle udało mi się uruchomić grę to: 1) Nie mam minimapy, 2)Zamiast dialogów dodawanych przez mod (tak jak np ten pierwszy, który kieruje nas do bazy wybranej frakcji) mam tylko teksty typu loner_offer itd., 3) Mam wrażenie, że strasznie długo się to wszystko ładuje, a na nowiutkim i7-4790K i GTX 970 + 16 Gb RAM raczej nie powinno być takich problemów. Chodzi mi o sytuację gdy np akceptuję zmienione ustawienia, wtedy mam black screen dobre 2 minuty zanim pojawi się z powrotem menu, to samo przy przejściu z jednej lokacji do drugiej, zanim pojawi się ekran ładowania to mam czarny ekran przez około 2 minuty. Ktoś wie w czym leży ten problem? Bo zwykłe TFW zdążyło mi się znudzić i pomyślałem, że zagrałbym w jakąś odświeżoną wersję, w końcu ile razy można podbijać Zonę wraz z Czystym Niebem albo zbierać i sprzedawać arty jako Samotnik, a to wszystko w jednym i tym samym kombinezonie i dwoma pukawkami?
igla2008 napisał(a):Będziesz miał mordownie.. z bagien nie wyjdziesz jak zagrasz CN Chyba, że sprzętu nie będziesz sprzedawał.. tylko wiecznie coś bronił. Ale co kto lubi
Poczekaj na Junxa albo Pangie oni to bardziej ogarniają może coś co polecą.. ale jak dla mnie to błąd ściągania?
Jaką masz wersje gry?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość