Gizbarus napisał(a):Nie ma czegoś takiego, jak friendzone - są tylko kolesie, którym wydaje się, że powinni być dla TEJ JEDYNEJ idealni, a w praktyce są albo ciotami, albo zwyczajnie nie są w ich typie.
Uwierz, Gizb, że jest.
Dovak napisał(a):Klasa maturalna więc nauki będzie dużo więcej
Gówno prawda, będziecie się tak samo byczyć jak w III klasie, tylko nauczyciele będą cisnęli, żeby was do matury ogarnąć.
Leo0502 napisał(a):nie mam szkoły za rogiem, na ulicy obok, tylko pięć kilometrów dalej
5 kilometrów to dla ciebie dużo? Pfff, wstydziłbyś się. Mieszkam w centrum miasta i i tak wolę chodzić piechotą, bo wszystko się spóźnia. Gdybyś miał 20 kilometrów do szkoły, to można by mówić o problemie, a to to jest pół godziny szybkiego marszu.
I też mnie wkurza wracający upał, a już zdążyłem odzwyczaić się od tego. Wolę siebie nieśmierdzącego i bez przepoconych gaci. I fotel jeszcze mi się rozwala, a żeby go naprawić, musiałbym go całkiem rozkręcić, a tego mi się nie chce robić. I mam parę spraw do załatwienia, a ze wszystkim trzeba czekać. Rejestracja w przychodni na drugim końcu miasta jest otwarta 3 godziny, a pielęgniarki się ślamarzą jakby je co najmniej bolało, że pracują 3 godziny dziennie na państwowej posadzie i każdy jest na ich łasce, więc muszę przydymać o 7 rano tylko po to, żeby mieć miejsce w kolejce. Poza tym chciałem sobie wybrać świadectwo z samochodówki z dziekanatu, bo nie będę studiował – zamknięte do połowy września. Super urząd k♥rwo.
Cycu, nie przesadzaj, aż tak szybko ten kraj nie pi♥rdolnie… co nie znaczy, że tak się nie stanie, bo w końcu runie. Jak ZSRR, tyle że dużo mniejsze i udające Europę.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!