Oj, to się trzeba zacząć do burz przyzwyczajać. Więcej bateryjek chomikować do noktowizora, bo tutaj pogorszenie
mojej widoczności jest już całkiem duże, za to u AI nawet jeśli jest słabiej, to i tak mnie oni tłuką nieźle.
mietek1986 napisał(a): nawet we mgle trafiają perfekcyjnie, parę razy mnie się tak zeszło. A co jeszcze raz load to mnie dobija bo ta mgła się pojawia często a ja chcę grac a nie siedzieć i co chwila load robić
No cóż, tu mógłbym tylko poradzić zmianę trybu gry na Rookie Mode (ja na tym gram i kosmicznych akcji (poza rzucaniem granatami) nie ma). Fakt, jak to zawsze bywa z uproszczonym AI mam momenty zachowań "doj****ych", gdzie nawet ruski specnaz z real life'a może się schować, a czasem jak się na takiego wychylisz z 5 metrów i akurat zadziała "uproszczenie" to ma 3-sekundowy czas reakcji, ale to nie do obejścia jest. Z tą opcją jest problem taki, że to chyba podczas instalacji się wybierało, czyli reinstall musiałbyś zrobić. Ewentualnie zmianę klasy i sposobu gry, ale to musiałbyś grę od nowa pociskać, więc raczej słabe rozwiązanie.
Ja na ogół, snajperem grając, siedzę sobie za kamieniem albo nawet za wystarczająco grubszym drzewem i tylko patrzę kiedy który granat weźmie. Wtedy taki pacjent w miejscu stoi, nawet długo, więc największa faja snajperska zdąży mu na łebek najechać i lewy nacisnąć. I tak wszystkich po kolei, a że nie jestem wielki koks i nie zależy mi na wielkich-o-jakże-trudnych przeszkodach to im nieskończone ammo wyłączyłem. W miarę szybko się przerzucają na pistolety, a wtedy to już miodzio jest.