Co do kombinezonów dla kompana - problem rozwiązany, skleroza, zapomniałem, że kombinezon daje się przez opcję dialogową, a nie okienko handlu. Wracając natomiast do poprzednich postów, ponawiam pytanie: Czy jest jeszcze jakiś kompan dla Samotnika oprócz Mrówki?
Tego Pustelnika czy jak mu tam pod Agropromem znalazłem, wysiekłem dla niego mały oddział Renegatów i rubelki wpadły ^^ Brakuje mi jednak jakiejś straszniejszej lokacji w TFW, podziemi czy czegoś w ten deseń, łażenie po nocy jest ciekawe dopóki nie nadzieję się na chimerę, której z daleka nie zauważam
I inne pytanie, z gatunku science-fiction bym nawet powiedział, jest jakiś mod/submod, który pozwalałby żeby w hełmie taktycznym zaznaczało nam wrogów tak jak przy użyciu lornetki? Cieszyłbym się jak głupi z takiej błahostki (błahostki w gameplayu, bo podejrzewam, że w modowaniu zbyt proste to nie jest). Czy może jak zgarnę już 9000 exp (mam coś koło 7000) to będzie na to jakiś perk? Coś takiego gdzieś w tym temacie wyczytałem.
@Edit: To o co mi chodzi to tzw. "Sensor uderzeń serca", pamiętam, że w FN-2000 dało radę coś takiego zamontować, bądź też miał to zamontowane od początku.