przez Pangia w 26 Sty 2015, 19:49
Miałem zamiar ją dać głównie Samotnikom i Oporowi, TT-33 poszłoby dodatkowo do Powinności, bo nie mają wcale pistoletów (ten M1911 do nich tak pasuje, jak siodło do psa, już P220 by się bardziej nadał jako, że w SoC-u był na uposażeniu wyższych rangą Powinnościowców).
A dodawanie broni w TFW wygląda tak samo, jak w wanilii, tylko trzeba bronie dopisać do skryptu odpowiadającego za zamianę slotów (chociaż całkowite jego wyrzucenie nie jest wcale trudne).
A M4 naprawiłem, po prostu grzebię równocześnie w TFW w grze i w TFW poza grą dla pewności, że nic nie zepsuję, no i mi i się foldery mieszają. Śmiga jak złoto, Junx podpowiedział, gdzie jeszcze teksturę dla celownika się dopisuje i już broń jest absolutnie kompletna.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!