przez Pangia w 16 Gru 2014, 17:39
Waniliowy system moim zdaniem się sprawdzał, bo był sens w ulepszaniu broni i gracz miał wybór. Niestety, umieszczenie tego systemu z powrotem zakończyło się fiaskiem, najprawdopodobniej dlatego, że jakiś skrypt losuje ulepszenia dla broni posiadanej przez NPC, a ja nie mam pojęcia, gdzie to jest ukryte. Dlatego trzeba było jakoś balansować w tym drzewku, jakie oferuje mod, a jest ono dość kiepskie. Ogółem to zrobiłem to i tak na jedną klepę, czyli jedno drzewko od celności, drugie od szybkostrzelności i trzecie od odrzutu z jakimiś tam wariacjami zależnymi od danej broni (np. LR300 ma samo z siebie bardzo mały odrzut, więc co innego tam zmieniałem i wrzuciłem AKSU z lunetką, więc trochę musiałem pozmieniać ulepszenia tak, żeby nie zrobił się nagle 60-nabojowy magazynek w nim). Może to kiedyś skończę, ale musiałbym znowu zacząć się cieszyć grzebaniem w plikach, a na razie to na samą myśl mnie odrzuca. Ewentualnie mógłbym to komuś podesłać; jakby komuś się chciało, to mógłby to dogrzebać do końca. Głównie te nieszczęsne ulepszenia, ale chyba też można by rozdzielić trochę nowej broni między frakcje.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!