21:27 <********> o, właśnie, doczytałem do końca ten ołowiany świt, i czemu ten buc i k*tas wymyślał tam takie zje*ane nazwy własne, że żadna się nie zgadzała z grą?
21:27 <Pangia> bo tak
21:28 <Pangia> kwestia jest tego że wg niego tłumaczenie w grze jest spie*dolone
21:28 <********> z mutantów chyba tylko snorki były snorkami
21:28 <********> on ma łeb spierdo*ony
21:28 <Pangia> bo cenega tłumaczyła na polski nie z rosyjskiego oryginału tylko z angielskiego tłumaczenia
21:28 <Pangia> inna sprawa że jego teoria również nie trzyma się kupy co sam raz niechcący udowodnił przy okazji pisania o czymś innym ale już mu tego nie wytykałem
21:29 <Pangia> bo np. krowosos czy tam krawasos, jak w plikach nazwana jest pijawka, to po rosyjsku nic innego, jak ku*wa pijawka
21:29 <********> i lepszy jest juchociąg według niego, bo sam se wymyślił?
21:29 <Pangia> tak
21:29 <********> no
21:29 <********> jak to przeczytałem w takim opisie niby budującym napięcie, to wyje*ałem na plecy ze śmiechu
21:30 <Pangia> i przy tym nie dotarły do niego argumenty że byłoby ok gdyby np. główny bohater mówił juchociąg, jakiś napotkany stalker mówił pijawka, inny mówił krwiopijca itd
21:30 <Pangia> w sensie że to taki język zony i każdy se mówi jak chce ale jednocześnie każdy wie o co chodzi
21:30 <***************> juchociąg... taa...
21:30 <Pangia> a on się uparł że tak to powinno wyglądać i nie przegadasz wielkiego pana autora
21:30 <********> zje*any na łeb jest
21:31 <Pangia> ***************: w grze, i w książce również zresztą, masz zmutowanego dzika
21:31 <*******> pisali tam, ale nie chciało mi się czytać do końca
21:31 <Pangia> ot, dzik jak dzik, tylko większy
21:31 <********> może jakiś mokry sen miał z tym juchociągiem
21:31 <Pangia> zgadnij jaką nazwę mu dał
21:31 <Pangia> strzel cokolwiek
21:31 <********> ch*j
21:31 <Pangia> gwarantuję że nie trafisz
21:31 <***************> zmutowany ryjec?
21:31 <Pangia> nie
21:31 <Pangia> "prypeć-kaban"
21:31 <***************> hahahaha
21:31 <********> no
21:31 <Pangia> kwestia jest tego że kaban to rzeczywiście dzik
21:32 <Pangia> ale ku*wa, taki łamaniec językowy jest ledwo poprawny
21:32 <***************> a kto mu zabroni po lesie zz pastowanym kabanem chadzać, a?
21:32 <********> ja w ogóle ku*wa nie wiem o czym on tam do mnie pisze w tej książce
21:32 <***************> kaban to chyba wieprz po prostu
21:32 <Pangia> *****, mogę wyciąć kawałek loga i wrzucić tam do tematu?
21:32 <********> artefakty to samo, wiedziałem co jest czym mniej więcej po efektach
21:32 <Pangia> tak dla wyśmiania do reszty
21:32 <********> możesz
21:32 <Pangia> ok
21:32 <********> chomiki też jakoś chu*owo nazwał, jak im tam było
21:33 <Pangia> maryś tylko wytnę
21:33 <********> o, to jeszcze pozdrowienia napiszę:
21:34 <********> panie pisarz, wypie*dalaj doić krowy a nie za książki się bierzesz, jesteś ch*j, buc, frajer, prostak, menda zapijaczona i ch*j
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości