przez Luca w 19 Sie 2014, 09:27
Dziękuję za odpowiedź, widzę, żę raczej nie znajdę tego cacka w Zonie... Mam jeszcze jedno pytanie - czy mogę iść do Prypeci nie wykonując tego zadania i związanego z posiadaniem ulepszonego detektora zadania na zbadanie dziwnej anomalii i czy będę mógł wrócić potem do tych zadań?
Nie grałem w Ze Prypeci i od razu wskoczyłem na Misery bo zagrywałem się kiedyś w mody do S Ch i C S.
Misey jest jednak mocno przekokszone pod kontem spawmu mutantów, bandytów, najemników, ich sprytu, celności i pogodzie podczas której nie widać dalej niż 2-m. Nie widzę jednak tylko ja - czyli gracz bo boty komputerowe widzą w każdych warunkach jak wiedźmin. Spryt u najemników czy bandytów i ich atak podczas przeładowania magazynka jest wytłumaczalny ale mutanty atakujące w ten sposób to nowość. Druga ulubiona taktyka mutantów to ucieczka i atak jak wydobywam z ciał ich pobratymców co smakowitsze kąski. Są szybkie jak światło, ciche jak cień i mnogie jak mrówki. Zauważyłem też, że krzaki nie dają żadnego kamuflażu jak jesteśmy już wykryci - boty widzą i trafiają mnie pomimo zasłony trzema liniami zarośli.
Reszta jest rewelacją, może jeszcze przesadzili z żarłocznością postaci, ja edytowałem sobie plik za to odpowiedzialny i jest ok. Teraz muszę jeść tyle ile normalny człowiek podczas wzmożonego wysiłku - czyli jakąś 1/2 ; 1/3 tego co było na starcie a po użyciu medykamentów zostawiłem tak jak było.
Dzięki jeszcze raz za pomoc zarówno podczas edycji pliku na jedzenie i teraz z detektorem.