W pełni się zgadzam.alex_dragon napisał(a):Brudno, chłodno, trudno, irytująco, wrednie, upierdliwie ..... poziom został naprawdę obniżony o kilka poziomów. Biegam cały czas bez pancerza i uwierzcie mi ta wersja to pikuś w porównaniu z 2.1
Tam wychylasz sie za mur pod rurociagiem od strony leśniczówki, kolesie są po stronie ZUO, koło anomali Szrama, pif-paf i load gry się kłania.
Tylko ta identyfikacja działa w jedną stronę. Bo skąd taki najemnik w exo, widząć mnie w exo wie, że jestem do odstrzału ?alex_dragon napisał(a):Misery stara się być najbardziej realne jak tylko się da, z wyjątkiem potworów, no i anomalii, no i innych drobiazgów.
Nie ma identyfikacji zeby nie było ze masz karabin snajperski i napierdzielasz po 1/4 mapy dookoła.
Jak zatłuczesz Stalkerów to na Skadowsku okaże się ze nikt nie chce gadać.
Robię to samo. Tylko nie zawsze pod Szramą są tylko bandyci czy najemnicy. Przykład: Poprzedniego dnia byłem tam ze stalkerami, ba nawet pomogli mi z monolitem, który przypałętał się z ZUO. Potem miałem sytuację, jak opisałem w poprzednim poście. Dlatego jest lekko zdziwiony umundurowaniem frakcyjnym. Na razie tylko monolit nosi się prawie jednakowo. Niby niektórzy mają płaszcze bandyckie, ale w jasnych barwach.alex_dragon napisał(a):Nie wiem jak wy ale jak mam kolesia na celowniku to nie wale od razu serii tylko sie zastanawiam KIM JEST i SKAD oraz DOKĄD idzie .
Sam gram szturmowcem i na zmianę z SG Striełoka używam FARa. Dla mnie świetna broń. Wg mnie mały odrzut, cichutka. Po rozbudowie 40 naboi. Tylko dłużej się przeładowuje jak SG( moim zdaniem). Fara znalazłem u najemnika, Famasa jeszcze nie widziałem. Podoba mi się także FN-FS 2000. Taka wariacja FN 2000. Jest jeszcze SG 552 Commando.mayer99 napisał(a):...Jaką broń docelową polecacie dla Recona? Ja śmigam teraz z M4A1 i jestem bardzo kontent. Może Far 15 np.? Nigdzie grając snajperem nie dorwałem też Famas G2, ktoś może się o niego potknął??
alex_dragon napisał(a):@ kapt
a czy to nie jest ta sytuacja ze ten sygnał cały czas ci "ucieka" ?
i potem powinieneś dostać info zebys sie szybko zgłosił do Kowalskiego ?
alex_dragon napisał(a):@ Argawen
Wracając do identyfikacji .... masz rację ale nie do końca.
Krótka historia - idę Zoną, piękny dzień, mocno "uzbrojony+opancerzony" ale czujny. Dochodzę do barki Noego, wchodze na wieże i widzę grupkę NPC łażących w kółko po drodze. Dwóch ubranych jak Wolność, jeden z Powinności, jakiś najemnik, bandyta w sumie 7-8. Co jest grane ?? Dobra robię save, obserwuje przez chwile jak sie kręcą w kólko i nagle jeden odskakuje. Sięgają po karabiny i zaczyna sie kanonada. Po dosłownie 3 sekundach stoi tylko 2 NPC, w następnej sekundzie ich załatwiam. Następny save rozgladąjac się dookoła pędzę po łupy. Zbieram, znowu save i sprawdzam ponowni i widze ze to są bandyci i najemnicy tylko ze w różnych wdziankach.
Co to ma do identyfikacji wróg-swój i twojej uwagi ?
.......................
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość