@ Krzyk19
Przepraszam ale jak przeczytałem twój post ze potrzebujesz dobre giwery i masz 25k do wydania przypomniał mi sie kawał jaki regularnie pojawia sie na forum asg - "mam 800-1000 pln i chcę być snajperem, jaki mam kupić karabin ??"
Dla niewtajemniczonych ASG to Air Soft Gun - cos jak paintball ale z małymi 6 mm kulkami.
Nie ma czegos takiego jak dobry karabin snajperski za 800-1000 pln minimalny wydatek to 2 tys wzwyz w zależności od preferencji gracza
Wracajac do Misery - proponuje szukac karabinów które pozostają po trupach oraz zbierać narzędzia i kase na podstawowy zestaw narzędziowy który naprawia pow 25% i modlić sie aby trafic na dobry karabin który nie jest uszkodzony w 24%. A jak już trafisz na taki karabin pow 25% to z niego nie strzelaj tylko grzecznie odłóż do skrzynki.
Ja miałem kiedys pecha, znalazłem karabin, sprawdziłem ze pow 25 % kupiłem naboje sprawdziłem jak strzela potem odłozyłem do skrzynki. Po klilku dniach próbuje naprawic i figa, podczas strzelania spadł ponizej 25%.
Mój błąd
Co do gry to kazdy gra jak chce, jedni zakupią mase sprzetu i wytłuka 2 tys najemników a inni juz 3 dnia przejdą do stacji Janów.
Dobra rada - nie śpiesz sie. Do akcji z Topolem trzeba się dobrze przygotować.